Forum » Loža » gps motilec?
gps motilec?
[D]emon ::
Zadeva ni legalna, tako da je ne bos dobil.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
zee ::
Zavij napravo v alufolijo, vendar se potem ne pritozuj nad manjkom kateregakoli signala.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
sumoborac ::
Zavij napravo v alufolijo, vendar se potem ne pritozuj nad manjkom kateregakoli signala.
This!
Oz, katerikoli princip faradeyeve kletke bo zadostoval :D
Prid sm al pa tm ostan...
s1m0n ::
V službena vozila so jim vgradili pa se hočejo skrit, da so v gostilni v času dela :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Phantomeye ::
"once your GPS unit realizes it is traveling faster than 1200mph (1900kmph) at an altitude higher than 60,000ft (18,000m), it will automatically shut itself down in fear that it is being used in an intercontinental ballistic missile-like application" CoCom @ Wikipedia
Tkole blokiras :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Phantomeye ()
vostok_1 ::
Phantomeye je izjavil:
"once your GPS unit realizes it is traveling faster than 1200mph (1900kmph) at an altitude higher than 60,000ft (18,000m), it will automatically shut itself down in fear that it is being used in an intercontinental ballistic missile-like application" CoCom @ Wikipedia
In jaz bebec sem se zadnjič spraševal, zakaj mi je crknu sred leta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne glede na nastavitve iPhone 11 pozna lokacijoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11187 (8333) | tardusm |
⊘ | John Bolton - nov svetovalec za nacionalno varnostOddelek: Problemi človeštva | 1370 (1306) | zee |
» | NSA in GCHQ z odprtokodno opremo s Cipra prestrezata posnetke brezpilotnih vojaških lOddelek: Novice / NWO | 11109 (8942) | Invictus |
» | na rusijo padali kamni z vesolja (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 19385 (14486) | jeryslo |