Forum » Hlajenje in modifikacije » en radiator za tri vodne bloke?
en radiator za tri vodne bloke?
nikonezna ::
A bi zadostoval en radiator iz bakra velikosti caa. 230, 180, 40 za hlajenje vode, ki teče skozi tri vodne bloke (CPU, GPU, NorthB) s tem da vse teče v skrajnostih meja njihovih frekvenc?
OwcA ::
Odvisno od tega koliko toplote hlajenci oddajajo, zasnove radiatorja in hlajenja le-tega.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
am...hočeš rečt naj probam...he he....ma, ki računat je fullll težko tašne reči, ker vse je baje relativno tako, da se obračam na ljudi z že podobnimi iskušnjami.
Moje osebno mnenje, ne zadostuje...verjetno rabim dva za vse tri bloke...
Moje osebno mnenje, ne zadostuje...verjetno rabim dva za vse tri bloke...
Ne, nisem msilil, da poskusi, temveč da izračunaj ali vsaj pribljižno oceni (+/-20 %).
Kaka je zasnova radiatorja (en sam prehod ali heater-core)?
Kaka je zasnova radiatorja (en sam prehod ali heater-core)?
V kolikor imaš dobro prevetrenega, mislim da bo zadostoval.
ja...mam dva venta zalman 80mm pa mislim da bo zadostovalo...če ne pa se bom lotu iskat še en radiator....
tnx...za nasvet...
...sprejmem pa da mi še kdo drug soli pamet...predlogov in nasvetov ni nikoli dovolj
tnx...za nasvet...
...sprejmem pa da mi še kdo drug soli pamet...predlogov in nasvetov ni nikoli dovolj
Bevcan ::
Hlajenje vode ne bo problem ker radjator nebi bil dovolj velik ampak zato ker zna biti pretok bolj slab zaradi treh blokov.
@Bevcan: ampak ta problem bo z dvema radiatorjema le še poslabšal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti big-ass satje za vodno hlajenje ? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7498 (6601) | gorjanc |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70367 (38436) | lufy |
» | sam bi naredil radiator ...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2410 (1950) | Karaya 52 |
» | RadiatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1806 (1493) | m.i.h.a. |
» | vodno-hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1855 (1428) | tec |