Forum » Kaj kupiti » Kateri telefon kupiti?
Kateri telefon kupiti?
flaker ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim mi je prenehal delovati mikrofon na dosedanjem telefonu in sem se odločil za nakup novega. Odločam se med naslednjim telefoni:
- Samsung galaxy s6 edge
- LG G4
- Iphone 6 (je skoraj že izločen iz igre, pa vendar če bo imel kdo zares konkreten razlog se morda odločim zanj)
Pri samsungu mi je všeč predvsem multi window, kar na dosedanjem nisem imel možnosti preizkusiti, se mi pa zdi zelo uporabna zadeva. Pri LG G4 me navdušuje predvsem kamera. Iphone 6 me interesira edino zaradi govoric (nekaj ljudi poznam, ki ga imajo in so imeli tudi prejšne modele), da naj nebi imel problemov z "lagom".
Prosim, če mi lahko svetujete za katero zadevo naj se odločim?
Sem nek povprečen uporabnik sodobnega časa. Ne spadam ravno med čisto osnovne uporabnike, ki uporabljajo mobilnik zgolj za klicanje in pa facebook. Nisem pa tudi ravno nek profesionalec, ki se igra z 1001 nadrgadnjami telefona... Vendar pa sem se odločil za morda malce višji cenovni rang, ker si želim kvalitete in bom lahko telefon uporabljal vsaj 3 leta.
Za odgovore sem vam že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav
Pred kratkim mi je prenehal delovati mikrofon na dosedanjem telefonu in sem se odločil za nakup novega. Odločam se med naslednjim telefoni:
- Samsung galaxy s6 edge
- LG G4
- Iphone 6 (je skoraj že izločen iz igre, pa vendar če bo imel kdo zares konkreten razlog se morda odločim zanj)
Pri samsungu mi je všeč predvsem multi window, kar na dosedanjem nisem imel možnosti preizkusiti, se mi pa zdi zelo uporabna zadeva. Pri LG G4 me navdušuje predvsem kamera. Iphone 6 me interesira edino zaradi govoric (nekaj ljudi poznam, ki ga imajo in so imeli tudi prejšne modele), da naj nebi imel problemov z "lagom".
Prosim, če mi lahko svetujete za katero zadevo naj se odločim?
Sem nek povprečen uporabnik sodobnega časa. Ne spadam ravno med čisto osnovne uporabnike, ki uporabljajo mobilnik zgolj za klicanje in pa facebook. Nisem pa tudi ravno nek profesionalec, ki se igra z 1001 nadrgadnjami telefona... Vendar pa sem se odločil za morda malce višji cenovni rang, ker si želim kvalitete in bom lahko telefon uporabljal vsaj 3 leta.
Za odgovore sem vam že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav
koliso29 ::
Sem se odločal isto in izbral S6 zaradi baterije. Že tu ni dobra a se cela napolni v uri z fast chargom, na G4 pa je baterija "slabša" oz. se porabi hitreje zaradi ekrana.
starboi ::
Pozdravljeni. Je kakšen poseben razlog, da odpirate temo, ki že obstaja na tem forumu ( Kateri telefon? )? Admini, prosim da zaprete to temo. Lp
TOP ::
Totalna neumnost poglej malo teste Samsung ima hitrejši polnilec baterija pa razočara,ker zdrži zelo malo.
ziga1990 ::
Mislim da od teh treh je LG G4 najboljša opcija, ker:
-je najcenejši
-ima odlično kamero
-ima odstranljivo baterijo
-ima opcijo za SD kartico
-je najcenejši
-ima odlično kamero
-ima odstranljivo baterijo
-ima opcijo za SD kartico
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
koliso29 ::
Zdrzi malo ampak vseeno vec kot pri g4. To da ni sd kartice me ne moti, da ni odstranljiva baterija pa še 10x manj.
ciki57 ::
Iphone 6 me interesira edino zaradi govoric (nekaj ljudi poznam, ki ga imajo in so imeli tudi prejšne modele), da naj nebi imel problemov z "lagom".
Predlagam da greš v telekom center kjer imajo razstavljene telefone in sam preizkusiš tako iOS in Android in se potem odločiš kaj ti bolj ustreza.
Meni osebno iOS, nekaterim Android.. ampak najbolje da preizkusiš sam, ker tu na forumu itak vsak hvali samo tisto kar sam uporablja.
Problemov z lagom pa drugače res ni.
Veron ::
pri i5s in i6 nisem opazil nobenega laga. Tudi ne pri i5 na ios8.4. Druga pesem je i4s ali celo i4, ki sta pa kar malo počasna na zadnjih verzija (i4 samo ios7)
someboody99 ::
flaker ::
Pozdravljeni!
Najlepša hvala za vse odgovore, sem pa na koncu kr za Samsung s6 edge odloču. Nekak mi je najbolj všeč (tud vizualno). Vse telefone sm preiuzkusu kr pr prjatlih, kr se mi zdi mal bol realn test, kokr pa v trgovini, kjer je telfon bolj malo v uporabi.
Lep pozdrav
Najlepša hvala za vse odgovore, sem pa na koncu kr za Samsung s6 edge odloču. Nekak mi je najbolj všeč (tud vizualno). Vse telefone sm preiuzkusu kr pr prjatlih, kr se mi zdi mal bol realn test, kokr pa v trgovini, kjer je telfon bolj malo v uporabi.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung predstavil Galaxy Note8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25960 (21952) | Ishmael |
» | Nakup telefona samsung galaxy s7/s8/iphone 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18570 (15257) | next3steps |
⊘ | Prehod iz Androidnega telefona na iPhoneOddelek: Mobilne tehnologije | 8922 (7847) | Aphanisis |
» | Iphone 6 16GB vs Samsung galaxy s6 edge+ 32GBOddelek: Kaj kupiti | 4712 (3938) | Jeremias |
» | Kateri high end telefon? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33655 (28214) | GPUpoweR |