Forum » Hlajenje in modifikacije » Leseno ohišje: the making of
Leseno ohišje: the making of
Temo vidijo: vsi

Thuban ::
ma tudi pri starosti 25 bi dobil 5 s tem. Saj je lično. Samo škoda se mi zdi da je ubral standardno ohišje, če se je že lotil sam delat. Nobene dodane vrednosti whatsoever.
no, dovolj.Bravo za lepo izdelano ohišje, naj ti koristi.
no, dovolj.Bravo za lepo izdelano ohišje, naj ti koristi.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()

The Player ::

ajfon ::
Samo hočem vam razložit nekako zakaj sem se odločil za tak dizajn..
Lahko bi bil okrogel itd. PA NI! Ker sem se jaz tako odločil. Meni je tako najbolj funkcionalen črno-belo pače v setup ostale elektronike, ki jo imam..
Molnarja še vedno ne zastopim, in ga tudi najverjetneje nebom, zakar se sploh ne bom sikiral.
Lahko bi bil okrogel itd. PA NI! Ker sem se jaz tako odločil. Meni je tako najbolj funkcionalen črno-belo pače v setup ostale elektronike, ki jo imam..
Molnarja še vedno ne zastopim, in ga tudi najverjetneje nebom, zakar se sploh ne bom sikiral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ajfon ()

m0LN4r ::
Kolega inženir iz podjetja me je vprašal, če je to vse kaj znaš in ali je na tem ohišju kaj posebnega, da si ga objavil?
Ne rabiš mene razumet, ampak samo bistvo napisanega.
S takim odnosom in izdelkom, če ne veš o njem nič povedat, zakaj je boljši in drugačen od "skopiranih" ne boš daleč prišel.
Upam, da bo 2. izdelek bolj izstopal, pa magari z predstavitvijo.
Odprl si temo, da nam pokažeš kaj znaš, kot "konkurenca" Janacovemu ohišju, nekateri smo pač imeli malo večja pričakovanja, recimo da bo še bolj izvirno.
Remake oz. repliko nečesa ni težko naredit.
Zdaj pa, ker sem jaz upal povedat svoje in še marsičigavo iskreno kritiko pa takšen odnos nazaj. Če ne vidiš podobnosti, ti odsvetujem študij oblikovanja, osnove likovne umetnosti.
Ne rabiš mene razumet, ampak samo bistvo napisanega.
S takim odnosom in izdelkom, če ne veš o njem nič povedat, zakaj je boljši in drugačen od "skopiranih" ne boš daleč prišel.
Upam, da bo 2. izdelek bolj izstopal, pa magari z predstavitvijo.
Odprl si temo, da nam pokažeš kaj znaš, kot "konkurenca" Janacovemu ohišju, nekateri smo pač imeli malo večja pričakovanja, recimo da bo še bolj izvirno.
Remake oz. repliko nečesa ni težko naredit.
Zdaj pa, ker sem jaz upal povedat svoje in še marsičigavo iskreno kritiko pa takšen odnos nazaj. Če ne vidiš podobnosti, ti odsvetujem študij oblikovanja, osnove likovne umetnosti.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Ales ()

radmannsdorf ::
za moj okus je samo preveč plastike, če je "leseno ohišje".
3d printer finiš je res čuden. s pilo in brusnim papirjem bi lepše izpadlo :)
pa brez zamere.
3d printer finiš je res čuden. s pilo in brusnim papirjem bi lepše izpadlo :)
pa brez zamere.

Napajalc ::
Evo fertik je..
Edino kar še moram narediti je zakriti luknjo pri grafični ter namontirati steklo na mesto mankajoče stranice..
"Part 1" projekta je končan...
Part2 še prihaja (watercooling).
Lp
Čestitke
Za čisto petko še napajalec pa kable poštimat.
011011100111010101100010

Ales ::
Glede kritik - vsak ima pravico do lastnega mnenja, s tem ko objaviš nek izdelek se pač izpostaviš temu in kritike so seveda več kot dobrodošle. Na žalost pa obstaja nekaj osebkov tukaj, ki se čutijo poklicane, da 12x ponovijo eno in isto mnenje, s pripombami, kako ne dosega njihovih pričakovanj, itd. in potem še mislijo, da so zrelejši od. npr začetnika teme. Po fizičnih letih... mogoče, sicer pa ne ravno.
Nehajte z eno in isto lajno, prebrali smo vas že prvič, poštekali kaj vam ni všeč, zdaj pa je bilo res dovolj. Štima, m0LN4r, Draconis, druščina?
Izdelek je oblikovno usklajen in lep. Glede materiala - jaz ne bi izbral oblečene iverke, ampak that's me. Izpadlo je daleč nad mojimi pričakovanji, ki sem jih dobil na samem začetku teme in ohišje ter izvedba sta več kot všečna.
Upam, da bo še več Slo-techovcev sledilo Janacovem in ajfonovem primeru.
Nehajte z eno in isto lajno, prebrali smo vas že prvič, poštekali kaj vam ni všeč, zdaj pa je bilo res dovolj. Štima, m0LN4r, Draconis, druščina?
Izdelek je oblikovno usklajen in lep. Glede materiala - jaz ne bi izbral oblečene iverke, ampak that's me. Izpadlo je daleč nad mojimi pričakovanji, ki sem jih dobil na samem začetku teme in ohišje ter izvedba sta več kot všečna.
Upam, da bo še več Slo-techovcev sledilo Janacovem in ajfonovem primeru.

FX6300B ::
men zgleda zakon samo tam ko se stikata zgornja in sprednja stranica tam bi jast dal nekakšno črno fugo umes pač da se nebi tok vidl ker ful izstopa
drugače pa ja tut jst sem mnenja da pač če je leseno ohišje da je namen da se vidi strukturo lesa pa ne vzem to kot da bi ti pamet soliu pač tko si se udloču usak ma svoj okus
drugače pa supr
drugače pa ja tut jst sem mnenja da pač če je leseno ohišje da je namen da se vidi strukturo lesa pa ne vzem to kot da bi ti pamet soliu pač tko si se udloču usak ma svoj okus
drugače pa supr
May the force be with you!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GrafitiOddelek: Sedem umetnosti | 4131 (2816) | BivšiUser2 |
» | Polomljena nogica kavčaOddelek: Loža | 1965 (1620) | janezvalva |
» | StandoffOddelek: Pomoč in nasveti | 2629 (1918) | fr4nc |
» | Pošteno prodajanje ponaredka?Oddelek: Loža | 8054 (5702) | vorantz |
» | Ali je ta temeperatura normalna ? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8969 (7788) | Pro_moted |