Forum » Loža » Daljinsko vodenje quadcopterja
Daljinsko vodenje quadcopterja
j3rn3jk ::
Zdravo,
nabavil sem si quadcopter tarantula x6, ki kot zgleda ima problem z povezovanjem daljinskega joysticka.
Zdaj pa nevem če je težava v joystiku ali v samem sprejemniku ki je v quadcopterju. Zato prosim, če kdo tu, ki je iz prekmurja in ima doma daljinsko vodeno "igračo" (letalo, helikopter, avto....) ki ima protokol V2x2, da bi mi dal možnost sprobat njegov daljinec z mojim quadcopterjem, in obratno.
Hvala.
nabavil sem si quadcopter tarantula x6, ki kot zgleda ima problem z povezovanjem daljinskega joysticka.
Zdaj pa nevem če je težava v joystiku ali v samem sprejemniku ki je v quadcopterju. Zato prosim, če kdo tu, ki je iz prekmurja in ima doma daljinsko vodeno "igračo" (letalo, helikopter, avto....) ki ima protokol V2x2, da bi mi dal možnost sprobat njegov daljinec z mojim quadcopterjem, in obratno.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quadcopter (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 117464 (28032) | helonational |
» | Kaj nam delate, slavisti(?)... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35475 (32134) | nejcek74 |
» | Evropska trgovina quadcopterOddelek: Loža | 2371 (1904) | mihec87 |
» | Brezpilotna letala v SlovenijiOddelek: Znanost in tehnologija | 8128 (5600) | String |
» | tri vs. štirikopterOddelek: Znanost in tehnologija | 3500 (2799) | snow |