Forum » Pomoč in nasveti » Excel in macri / gumbi
Excel in macri / gumbi
free_k_shot ::
Prosim za pomoč ker sem pri macrih res noob. Nikoli nisem delal z njimi in se matram in iščem po netu kako se zadeva nardi, a v bistvu sploh ne vem pod kaj naj iščem :/
Zadeva je taka: Delam kot kurir. Na dan obiščem cca 50-100 strank. Podjetje zahteva da konec dneva napišem pri katerih strankah sem bil dopoldan in pri katerih popoldan, na koncu pa še kilometrino. Ker je zadeva zamudna, lahko koga pozabiš itd. bi želel narediti v excelu tabelo vseh strank ki se mi bolj ali manj ponavljajo in lahko na njih kliknem, s tem pa se mi v prostorčku za tisti dan (datum) vpisujejo poklikane stranke.
Je to možno? In kako bi to naredil?
upam da ni preveč zakomplicirano napisan. Dodajam še link, kako sem imel v mislih: Gumbi so narejeni, ampak brez macrov.
https://db.tt/qrsy91gS
Zadeva je taka: Delam kot kurir. Na dan obiščem cca 50-100 strank. Podjetje zahteva da konec dneva napišem pri katerih strankah sem bil dopoldan in pri katerih popoldan, na koncu pa še kilometrino. Ker je zadeva zamudna, lahko koga pozabiš itd. bi želel narediti v excelu tabelo vseh strank ki se mi bolj ali manj ponavljajo in lahko na njih kliknem, s tem pa se mi v prostorčku za tisti dan (datum) vpisujejo poklikane stranke.
Je to možno? In kako bi to naredil?
upam da ni preveč zakomplicirano napisan. Dodajam še link, kako sem imel v mislih: Gumbi so narejeni, ampak brez macrov.
https://db.tt/qrsy91gS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kuhinje lesninaOddelek: Loža | 13971 (12341) | luka222 |
» | Študentsko delo - garancija za izplačilo?Oddelek: Loža | 5073 (4212) | murmur |
» | Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10109 (6636) | neoserv |
» | Razgovor za službo - info/izkušnje/mnenja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28646 (24740) | IceIceBaby |
» | Iščem programerja in sprašujem za urno postavko (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11607 (5485) | ThinMan |