Forum » Loža » IKEA family card na androidu
IKEA family card na androidu
matobeli ::
Zdravo,
A kdo uporablja IKEA family card prek telefona? Oziroma ne direktno iz plastične kartice.
Od softwera imam "Moje Kartice" in "Quickmark"
Problem pa je da imam precej dolgo cifro na plastični kartici in mi ne potegne avtomatsko, če pa vnesem številko ki pride spodaj pa izriše črtno kodo v dveh vrsticah.
Zapis na plastiki je xxxxxx xxx xxx xxx xxx x, če vnesem presledke je vizualno koda enaka, ampak pride čez dve vrstici. Če pa vnesem brez presledkov pa je logično bolj stisnjena in gre na cel display.
Ima kdo kakšno rešitev? Res ne bi imel še ene (ne)potrebne kartice v denarnici.
A kdo uporablja IKEA family card prek telefona? Oziroma ne direktno iz plastične kartice.
Od softwera imam "Moje Kartice" in "Quickmark"
Problem pa je da imam precej dolgo cifro na plastični kartici in mi ne potegne avtomatsko, če pa vnesem številko ki pride spodaj pa izriše črtno kodo v dveh vrsticah.
Zapis na plastiki je xxxxxx xxx xxx xxx xxx x, če vnesem presledke je vizualno koda enaka, ampak pride čez dve vrstici. Če pa vnesem brez presledkov pa je logično bolj stisnjena in gre na cel display.
Ima kdo kakšno rešitev? Res ne bi imel še ene (ne)potrebne kartice v denarnici.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev domeneOddelek: Omrežja in internet | 1372 (1003) | someone7 |
» | Zakaj me gmail posiljuje s telefonsko številkoOddelek: Loža | 2927 (2387) | jype |
» | Brskanje ne dela, GE in uTorrent pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1166 (1043) | flbroker |
» | Outlook predloga podpisaOddelek: Programiranje | 2238 (2131) | dusangonzo |
» | Win2003 firewall - zakaj rač. v omrežju ne morejo do strežnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1052 (908) | urkoland |