Forum » Programska oprema » MS IE 5.5 SLO verzija
MS IE 5.5 SLO verzija
atomc ::
Pozdravljeni, mi lahko poveste na katerem CD-ju zraven rač. revije se da dobit ta program, prav tako iščem tudi Office 97 SLO SP-1 in SP-2
Hvala
Hvala
Cokolesnik ::
Mislim, da boš dobil Internet Explorer na skorajda vsakem CDju. Sicer pa ponavadi že na ovitku piše, kaj je na plošči. Kot vem, imajo reviji Joker in Escape priložen CD, kjer bi po pričakovanju lahko bilo tudi omenjeno orodje. Za Office 97 pa bo težja. Verjetno na kakšnem starejšem CDju.
Jaz imam na eni plošči Internet Explorer 5.5 (SLO ali ANG) in 6 SP1 (ANG). Gre za "full pack", velik okoli 50 Mb. Lahko ti ga pošljem prek neta in ga shraniš na svoj disk ali CD. Omenjeni "pack" vključuje vse, zato ob nameščanju ne potrebuje povezave z internetom in ga lahko imaš za vse naslednje (ponovne) namestitve.
Microsoft ima za nadgradnje paketa Office posebno spletno stran ( http://office.microsoft.com/productupdates/). Ne vem, če podpirajo še Office 97, glede na to, da sta izšla že Office 2000/XP, na obzorju pa je že Office 2003.
Jaz imam na eni plošči Internet Explorer 5.5 (SLO ali ANG) in 6 SP1 (ANG). Gre za "full pack", velik okoli 50 Mb. Lahko ti ga pošljem prek neta in ga shraniš na svoj disk ali CD. Omenjeni "pack" vključuje vse, zato ob nameščanju ne potrebuje povezave z internetom in ga lahko imaš za vse naslednje (ponovne) namestitve.
Microsoft ima za nadgradnje paketa Office posebno spletno stran ( http://office.microsoft.com/productupdates/). Ne vem, če podpirajo še Office 97, glede na to, da sta izšla že Office 2000/XP, na obzorju pa je že Office 2003.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo jo je za vsiljevanje reklam odnesel zelo dobroOddelek: Novice / Tožbe | 7393 (5566) | MrStein |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7716 (5161) | nikec88 |
» | Office XP SP1 Update tezaveOddelek: Programska oprema | 1687 (1519) | Blisk |
» | Kaj prinaša Office 2003?Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 2445 (2445) | Sid Izprijeni |
» | Norveška: don't cry for me, MicrosoftOddelek: Novice / Brskalniki | 2866 (2866) | andrej |