Forum » Strojna oprema » vgraditev sekundarnega ssd diska - prenosnik v garanciji
vgraditev sekundarnega ssd diska - prenosnik v garanciji
gmarolt ::
Pozdravljeni,
Pred 6 meseci sem kupil prenosnik toshiba satellite p50 b 103.
Sedaj želim vgraditi sekundarni ssd disk s caddy-em namesto cd-roma. Ker pa je prenosnik še v garanciji, sam tega ne morem narediti.
Obrnil sem se na uradni garancijski servis asbis, kjer so mi reki naj pošljem povpraševanje (na katerega po treh tednih nisem dobil odgovora), ravno tako pa je potrebno kupiti ssd disk in caddy pri njih.
Ali mogoče kdo ve za garancijski servis, kjer bi to naredili? (pri Acord92 so me napotili nazaj na Asbis)
Lep pozdrav
Pred 6 meseci sem kupil prenosnik toshiba satellite p50 b 103.
Sedaj želim vgraditi sekundarni ssd disk s caddy-em namesto cd-roma. Ker pa je prenosnik še v garanciji, sam tega ne morem narediti.
Obrnil sem se na uradni garancijski servis asbis, kjer so mi reki naj pošljem povpraševanje (na katerega po treh tednih nisem dobil odgovora), ravno tako pa je potrebno kupiti ssd disk in caddy pri njih.
Ali mogoče kdo ve za garancijski servis, kjer bi to naredili? (pri Acord92 so me napotili nazaj na Asbis)
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upgrade prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1098 (546) | PH03N1X |
» | Nadgradnja prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3365 (2242) | turob |
» | Nujno potrebujem pomoč glede vračila računalnika!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1769 (1029) | Mare2 |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14666 (12338) | kratos |
» | SSD ni možno nastaviti kot Boot OptionOddelek: Strojna oprema | 4364 (3239) | BorutK-73 |