Forum » Mobilne tehnologije » blokada telefonske številke iz tujine
blokada telefonske številke iz tujine
zero_max ::
Živjo,
eden od telefonov, ki ga imam je navaden telefon ('nepametni', s tipkami, Nokia, mobi kartica- polnim ko se mi zljubi) in dobivam neke smse iz tujine (izven EU).
Rad bi blokiral te smse oz. še bolje rad bi blokiral to številko (da me ne more niti klicati niti pošiljati smsov). Na Telekomu so mi rekli, da je to možno le pri 'pametnih' telefonih.
Torej,
je zadeva zaključena ali vseeno obstaja kakšna rešitev (razen menjave lastne tel.številke)?
Hvala za pomoč in LP!
eden od telefonov, ki ga imam je navaden telefon ('nepametni', s tipkami, Nokia, mobi kartica- polnim ko se mi zljubi) in dobivam neke smse iz tujine (izven EU).
Rad bi blokiral te smse oz. še bolje rad bi blokiral to številko (da me ne more niti klicati niti pošiljati smsov). Na Telekomu so mi rekli, da je to možno le pri 'pametnih' telefonih.
Torej,
je zadeva zaključena ali vseeno obstaja kakšna rešitev (razen menjave lastne tel.številke)?
Hvala za pomoč in LP!
- spremenilo: zero_max ()
vsiponudniki ::
Nekateri "nepametni" telefoni to omogočajo.
Napiši model telefona in ti preverim ali gre ali ne.
LP
Napiši model telefona in ti preverim ali gre ali ne.
LP
www.zamenjaj-ponudnika.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj o nekomu pove pametna ura (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22669 (2382) | CaqKa |
» | Revolut in NLB - problem pri nakazilu (top-up)Oddelek: Loža | 6389 (2593) | Spxy |
» | Mobilne meje so padle (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 55807 (46563) | MrStein |
» | Varnejša prijava v Googlove računeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7559 (6085) | poweroff |
» | Ne-smart phone s cimboljso baterijoOddelek: Mobilne tehnologije | 1000 (806) | mojsterleo |