» »

Nov napajalnik ne deluje

Nov napajalnik ne deluje

PurplePapet ::

Pred 2 mesecoma sem kupil nov napajalnik CM B500 vr.2, vse je delovalo do danes, ko sem prižgal računalnik, so se vsi ventilatorji zagnali, tudi tisti značilni pisk je bil, toda po 10 sekundah se je računalnik ugasnil in ponovno prižgal, in potem spet po 5 sekundah...včasih je že skoraj prišlo do login ekrana, pa se je spet ugasnil in prižgal, zamenjal sem ta napajalnik z starim, tokrat je računalnik deloval normalno, čeprav naj bi imel stari napajalnik premalo moči, da bi poganjal ta računalnik, nov napajalnik je iz nemčije - hardwareversand, garancija še velja, toda da ne bi za brezveze pošiljal nazaj me zanima, če bi se zadevo lahko popravilo, saj bi rabil računalnik za delo, stari napajalnik se pa ne upam veliko uporabljat, ker mi bo nakoncu še kaj skuril. Nevem pa kako je z garancijo v nemčiji, nevem zakaj ampak ko sem kupil napajalnik nisem dobil nobenega lista/garancije zraven.

Hvala za pomoč vnaprej!

hojnikb ::

Pošlji nazaj na garancijo...
#brezpodpisa

Han ::

Kupiš novega, CM reklamiraš. Ko dobiš iz garancije drugega ali popravljenega, ga imaš za rezervo ali pa ga prodaš...

PurplePapet ::

In napajalnik čudežno deluje nazaj hmmm....

SloBiscuit ::

PurplePapet je izjavil:

In napajalnik čudežno deluje nazaj hmmm....

Nima veze, nesi na garancijo in reči kaj se je zgodilo, ter probaj zahtevati zamenjavo preden bo prepozno ^^

Lp,
neznanec555

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se izogniti menjavi matične plošče ob firmwarski težavi na ThinkPadu P52

Oddelek: Strojna oprema
211692 (1133) mojca
»

prižiganje računalnika

161181 (774) XLapse
»

Pomoč pri nakupu grafične (gamerji help!) :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9410599 (8625) Kaj
»

Računalnik je kar naenkrat crknil

Oddelek: Pomoč in nasveti
345950 (4967) solatko
»

Računalnik se prižge in ugasne!?

318594 (6497) kupim9

Več podobnih tem