Forum » Pomoč in nasveti » Pomembnost rač. komponent
Pomembnost rač. komponent
falotXP ::
Ali je za tekoče igranje iger potrebna le dobra grafična in procesor, ali pa so za to važni še RAM-i in disk?
Sledeč sistem:
AMD Athlon XP 2100 (Tb)
MSI KT3 Ultra (VIA KT333)
Sapphire Radeon9700
256 (PC2100) RAM
40 Gb Maxtor HDD
Sicer mi igre tečejo dobro, samo pri malo višji resuluciji se pojavljajo zatikanja (npr. pri MOHAA, IGI 2, Mafia). Motim me tudi to, da se igre dolgo nalagajo. Kaj storiti, da bi šlo hitreje?
Sledeč sistem:
AMD Athlon XP 2100 (Tb)
MSI KT3 Ultra (VIA KT333)
Sapphire Radeon9700
256 (PC2100) RAM
40 Gb Maxtor HDD
Sicer mi igre tečejo dobro, samo pri malo višji resuluciji se pojavljajo zatikanja (npr. pri MOHAA, IGI 2, Mafia). Motim me tudi to, da se igre dolgo nalagajo. Kaj storiti, da bi šlo hitreje?
SasoS ::
Vse je važno . Komot lah daš še 256 Rama notr, zdj je pocen...pa preveri če imaš DMA na disku.
sash ::
če ti pri taki konfiguraciji šteka Mafia , pol nimaš nekje nekaj vredu nastavljeno, in problem definitivno ni v strojni opremi, čeprav mal rama zraven nebi škodlo
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
upirna ::
falotXP, mene je na konifuguraciji, kjer je P4 2400 MHz, Maxtor 60 GB, 512 MB DDr Rama, pa radeonu 9000Pro zafrkaval red alert 2. Pol sem pa disku uhladu - vse je bilo kul.
boštjan ::
1.kor prvo dokupi še rama, pol pa se še malo poigraj s timingi za rame na plati in ti ne bi smelo štekat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 19491 (4477) | Nyana |
» | Problem IgreOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (790) | OrkAA |
» | Problemi z mafio-šteka /pri frenduOddelek: Igre | 966 (795) | R33D3M33R |
» | kišta!:)Oddelek: Kaj kupiti | 1006 (866) | Matek |
» | MAFIA --> Dela UIBR pucaaaaaaasOddelek: Igre | 1651 (1266) | Ashrack |