Forum » Pomoč in nasveti » plosca piskala => rac. zaribal
plosca piskala => rac. zaribal
majin() ::
zgodilo se mi je to.. plosca (asus) je zacela piskat - prav samo pi-pi-pi-pi... in racunalnik je prou zastekal!
kaj ima kdo kako mozno varjanto!? ko sem ga resetiral je bla temp. cool.
sej zanima me bolj al je blo kej strojno narobe (nekompatibilnost!?) ceprav tezko verjamem k mam samo plosco in grafo, al je
asus probe zacel kej piskat (voltaza!?)
ce se vam sanja, kar pesnite
caw
kaj ima kdo kako mozno varjanto!? ko sem ga resetiral je bla temp. cool.
sej zanima me bolj al je blo kej strojno narobe (nekompatibilnost!?) ceprav tezko verjamem k mam samo plosco in grafo, al je
asus probe zacel kej piskat (voltaza!?)
ce se vam sanja, kar pesnite
caw
frenk ::
jest sm meu pc alert učas gor pa je biu tko naštiman da je pri previsoki temperatudi začeu piskat in se resetiral oz. ugasnil...zdej je zmer bl toplo in maš verjetn mejo za piskanje prenizko...mau jo zvišej
frenk ::
poj je pa možn da je napetost padla...loh tud da je kj druzga ker nevem kva use ti nadzoruje programčk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj motorček za čoln piskaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1952 (1540) | Pyr0Beast |
» | problem z novim sistemom - piska !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1208) | slinko |
» | Malo pomoči pri navijanuOddelek: Navijanje | 2216 (1608) | gofra |
» | Problemi z zagonom programa "memtest"Oddelek: Strojna oprema | 1055 (949) | Death Knight |
» | Problemi, problemi... Kaj hudica je krivo za to?!Oddelek: Strojna oprema | 1148 (928) | Death Knight |