» »

Štipendija in zaključeno šolanje?

Štipendija in zaključeno šolanje?

xsum1 ::

Zanima me nekaj. Kolega prejema štipendijo za 3. letnik od maja naprej, ker je zaprosil pozno in je ta letnik končal v juniju. Zdaj pa se je vpisal naprej v +2 program iste šole ampak poklic se mu je zdaj spremenil jasno v višjega tako da njegovo potrdilo o šolanju zdaj piše ime novega poklica, ampak veljavno je do istega datuma kot staro potrdilo. Zanima me, če kdo ve, če se to staro potrdilo prekliče potem in če ima CSD vpogled v to? Mora to javit? Ker jaz mu ne vem povedat. Po moje če ima zdaj drugi poklic pa je končal šolanje mu bodo to štipendijo vzeli? Njegova vloga za štipendijo je bila odobrena do avgusta 2015 in izobražuje se kot odrasli, ne hodi v šolo
  • spremenilo: xsum1 ()

kdorkoli?

Snackbarru ::

Veš kdo ve? CSD. Pokliči pa vprašaj, ne grizejo.

Snackbarru hvala. Ampak prden se oni oglasijo ponavadi že dobim tu odgovor, zato pa sprasujem

hojnikb ::

Zapelji se do najbližjega csd centra in tam povprašaj. Boš dobil 100% informacijo...
#brezpodpisa

hvala, hojnik b, ampak že čakam na njihov odgovor nekaj dni. Na telefon se ne javijo. Da pa se vsakič vozim tja ko imam kakšno vprašanje je pa obup, da se ne znajo javit na telefon

Invictus ::

To je CSD. Sprijazni se ...

Pojdi tja, če boš imel srečo, boš našel pravo osebo celo v pisarni, in bo imela 3 minute časa ...

Na telefon in email pozabi. Lahko pa vržeš kak kamen z navezanim listkom. Na to bodo najbrž reagirali ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Dami ::

Ker je končal letnik, mora prinesti dokazila o uspehu do konec avgusta. Do takrat more tudi oddati novo vlogo za štipendijo (v kolikor jo želi uveljavlati).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Dami hvala. Torej pomeni da bo pač tisto štipendijo prejemal do konca ne glede na to ali je končal že zdaj v juniju?

Glede nove vloge pa meni ni jasno kaj naj napiše. Ker on se je zdaj vpisal v PTI + 2 program. Ne vem kaj to pomeni, ampak pravi da je to kot 4. letnik 3+2 programa. Ker vem, da so mu zadnjič že zavrnili vlogo, ko niso bili sigurni kateri letnik opravlja (so mislili, da še enkrat prosi za isto letnik)

Aja, pa dokazila o uspehi lahko tudi pošlje na CSD ali na ministrstvo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xsum1 ()

Dami ::

Ma na odločbi napisano od kdaj do kdaj velja, v tem času pač prejema štipendijo, tudi če prej konča. A je osebno na centru oddal vlogo al kar po pošti in izpolnjeno kakor je pač misli ter ali je že sedaj oddal za naslednje leto da so mu zavrnili? Če je končal 3 letni program se zdaj vpisuje v 1.letnik PTI programa right? To napiše na vlogo, jo osebno nese na CSD in to pove. Če jim kaj še ne bo jasno ga bojo vprašal. Dokazila o uspehu pa naj nese kar takrat skupaj z novo vlogo, zato ne rabi pošiljat. Sploh pa ne pošiljat nič na ministrstvo. Karkoli se pošlje tja (pritožbe itd..) gre takoj na pristojni CSD. Šele potem gre spet nazaj na ministrstvo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Dami velja potem bo tole prejemal do takrat ko pač ima vlogo. Mu bom sporočila. Ne vlogo je oddal preko tega online sistema. Tako je PTI. Samo zadnjič je rekel, da niso razumeli, ko je spraševal kaj naj napiše za ta pti. Mu je ženska potem rekla, da dvakrat ne bo mogel prejemati za 1. letnik. 1letnik pti pa 1. letnik pa ni isto.

Pa hvala za vse info =)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Štipendija (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Šola
1921495165 (8907) MIHAc27
»

Vračilo štipendije

Oddelek: Loža
278422 (5411) 111111111111
»

Vračanje štipendije, si lahko kaj sami vzamejo z računa ? (strani: 1 2 )

7834639 (14842) next3steps
»

Vrnitev socialne pomoči (strani: 1 2 )

6013802 (9951) Alien123
»

Vračanje štipendije ?

Oddelek: Šola
296666 (3502) sandmodnigga

Več podobnih tem