» »

Tony Hawk's Pro Skater 5

Tony Hawk's Pro Skater 5

Jerry000 ::

Kot veliki fan THPS serij lahko rečem da sem ZELO vesel da bodo naredili THPS5 za PC tudi. Vem da iz slik, trailerja ni ravno grafika za današnje čase, ampak i kinda dont care. Pogrešam kako novo THPS igro, in tole je super novica. Must buy :)

http://www.wired.co.uk/news/archive/201...

Seljak ::

Če želiš dobro skate igro si nabavi Skate3 se lahko vsi Toneti skrijejo. Sem tudi sam igral THPS in ko sem sprobal SKATE3 sem skoraj izgubil oči in pamet. Igra je tako vrhunska,da te na čase kar malce zmrazi.

Seljak je izjavil:

Če želiš dobro skate igro si nabavi Skate3 se lahko vsi Toneti skrijejo. Sem tudi sam igral THPS in ko sem sprobal SKATE3 sem skoraj izgubil oči in pamet. Igra je tako vrhunska,da te na čase kar malce zmrazi.

Bi če bi bil Skate za PC :/

Aja,to pa je druga pesem. Oprosti nisem vedel :| Jaz sem za sina kupil X360,ker je hotel imeti to igro. Ja,škoda,ker ni prišla tudi za PC. Sicer pa toplo priporočam recimo nakup PS4 ali pa Xone,ker bo sigurno prišla novejša verzija te igre in grem stavit glavo,da bo fascinantna. Ali pa rabljen PS3 ali x360. Ga dobiš za male pare ;)

Mah, konzolo za eno igro se mi ne splača kupit, bom raje na THPS5 počakal...ni isto, je pa dovolj :). Nekoč ko bo konzola bom pa definitiuno na Skate prešaltal :)

oo7 ::

Assass1n ::

Hvala vam za omembo skate 3, sploh nisem vedel da obstaja, sedaj imam xbox 360 in sem mislil da je tony hawks HD top 8-)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Tudi jaz sem mislil,da je Tony Hawks super igra,saj druga ni bilo. Potem pa sem nabavil Skate 3 in me je kar malo presenetilo,ker je razlika kot noč in dan. Pri Tony-u se kar nekaj iskri,skate žari,fizike ne poznajo,skater pade,če si zares neroden in ne veš kaj delaš,dočim pri Skate 3 je dosti bolj realno vse skupaj. Ta Tony H.5 bo dejansko slabša kot pa prvi del Skate serije.

Kaj bo res to za PC? Al se motim?

Assass1n ::

Ja tudi za PC bo ;)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

oo7 ::

Prve ocene so bolj slabe

Eurogamer - Avoid
The Jimquisition - 2/10
Shacknews - 1/10
Hardcore Gamer - 2/5
Cheat Code Central - 1.5/5
Game Revolution - 2.0
US Gamer - 2.5/5
Destructoid - 5/10

huh...spet razočaranje? Upam da ne bo taka polomija kot nazadnje

Ne,ne bo tako kot nazadnje. Sedaj bo malce slabše. Zakaj? Zato,ker smo leta 2015 in se pri tej igri ni spremenilo skoraj nič.

Ne rabi se spremenit, sam naj mi ohranijo controle oziroma naj mi dajo lepo opcijo spreminjanja tipk pa bom happy...isto z grafiko, naj jo samo iubolšajo in to je zame to :). Še stare mape naj dajo not od 2ke pa bom še najbol vesel

Bantani ::

Dilema...nabavit THPS za PS4 ali za PC glede na to da sem vse THPS preigral na PC :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konec xbox piratiziranja?

Oddelek: Konzole
282672 (2255) Zheegec
»

Tony Hawk pro skater 4

Oddelek: Igre
61321 (997) status
»