Forum » Igre » Tony Hawk pro skater 4
Tony Hawk pro skater 4
shuttle ::
A je Tony Hawk pro skater 4 vredna pohvale?Trojka se mi je zdela zlo super, štirke pa še nimam.
monster-x ::
Preizkusi demo pa boš videl če ti bo všeč. Men osebno ni slaba ...
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
sk8er ::
Štirka je ful podobna trojki,mal je spremenjen career način ni pa kakih drugih sprememb,aja mogoč še še "spin transfer" (skok iz ene na drugo rampo obrnjeni nasproti)
mene je štirka kr razočaral k sm trojko ful prešpilu pa je že mam počas poln k...
P.S. Sam filmčki pa še zmeri rulajo
mene je štirka kr razočaral k sm trojko ful prešpilu pa je že mam počas poln k...
P.S. Sam filmčki pa še zmeri rulajo
Flip that sh*t!
Xplicit ::
Men je bla dvojks najboljs - Ful boljsa igralnost k trojka, stirka mi je pa ista k trojka z ene par novimi forami
Packač ::
Ja 4ka je bolša => sm sam demo špilu k sm enmu lih komp šilu pa sm lahk si dav duška. Kokr sm vidu pr landanju trikov ga mal bl meče pa to. Movment dost bolši. Sicer je pa še zmer preveč u easy špilat. No sam jst sm pa dons dilo zlomu (I hate bs flip )
VuLc4n0 ::
THPS 4 sux. Grafika je taka kot pri trojki. Dodani so le nekateri triki. Sob je premalo. Igro sem z enim skejterjem končal v manj kot enem dnevu. Odklenil sem vse skejt parke. Trojka mi je bila veliko veliko boljša. 4ka je kot nekakšen nateg. Praktično nič novega. Razen tega da se okol voziš pa ti skejterji dajejo naloge. To je edina opazna sprememba. Je ena tistih iger ki sem jo končal z muko in jo nato takoj zbrisal z diska. Nima smisla da bi z 20 skejterji podoživljal eno in isto sra*je. Poleg tega pa igra sploh ne rabi DX 9 ampak uporablja še vedno DX 8.1. Mislim da bi se pri grafiki lahko malo bolj potrudli. Pa pri izdelavi skejterjev tudi. Zgledajo kot kake lutke Nevem zakwa si je igra na gamespotu zaslužila oceno 8.5...
http://christinalake.cjb.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BMW serija 1 (116d, 118d) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 33770 (3151) | n3zn4n |
» | Might and Magic: Heroes VI (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9866 (7518) | detroit |
» | Command & Conquer 4: Tiberian TwilightOddelek: Igre | 2056 (1279) | huelz |
» | Heroes of might and magic 3Oddelek: Igre | 2280 (1692) | nejko8 |
» | Colin 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8877 (6056) | PrimozR |