Forum » Kaj kupiti » Dx.com : usb kabel
Dx.com : usb kabel
Klemenn ::
Kupujem
Dejansko pa sem se pri teh kablih ze nategnil in so prisli kabli, ki so mi pri polnjenju oz. Pri povezavi z racunalnikom pomagali ravno toliko kot slika na steni, sprasujem koga tukaj, ce je ze narocil kaksen konkreten kabel in je dejansko delal bp? S predlogi na plano.
micro usb kabel, recmo okoli 70cm
polnilni kabel za iphone 5s
adapter za avto vticnico z usb
Dejansko pa sem se pri teh kablih ze nategnil in so prisli kabli, ki so mi pri polnjenju oz. Pri povezavi z racunalnikom pomagali ravno toliko kot slika na steni, sprasujem koga tukaj, ce je ze narocil kaksen konkreten kabel in je dejansko delal bp? S predlogi na plano.
Winfast ::
Kupi pri nas pa lahko zamenjas,ce ne deluje in pa kolikor imam izkusnje,delujejo skoraj vsi kabli.Z dx.com bos prihranil mogoce kaksen €,kaj vec pa ne. Kabel za iPhone mora biti certificiran,da ti bo sploh delal.
francek1 ::
Težko boš našel na dx-u dober kabel. Sam sem nabavil najmanj 6 različnih in nobeden ni zadovoljil mojih potreb(polnjenje z 1A). Nato sem jih začel delat sam iz telefonskih kablov...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Winfast ::
francek1 ::
No, firbec je to bil. Nabiranje izkušenj. Sem pač to naročil poleg vse ostale robe. Sem pa dvakrat zadevo reklamiral in dobiš kupnino BP nazaj(oz. ostane na računu za naslednje nakupe)
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
[D]emon ::
5+ eur spet ni tak strosek, da se ti splaca tvegat, da ti skuri telefon za par sto eur. :>
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Klemenn ::
Hm, po svoje res. Po drugi strani pa je najbrž večji problem da nič(toka) ne pride do telefona :)
pipicar ::
bom kr tole temo uporabil .. kje bi najceneje js kupil lightning kabel USB ORIGINAL za apple
[D]emon ::
V Apple trgovini.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni polnilecOddelek: Strojna oprema | 3259 (2139) | radmannsdorf |
» | Usb C kabel iz kitajskeOddelek: Pomoč in nasveti | 5446 (4319) | VIP58 |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 51580 (44791) | matobeli |
» | Drag USB kabel upočasnjuje polnjenjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8490 (7679) | blindb |
» | Evropski parlament podprl enotne polnilce mobilnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 27464 (22545) | Lonsarg |