Forum » Strojna oprema » HP ProBook 4720s defekten ekran
HP ProBook 4720s defekten ekran
Han ::
Prijatelj je ekran prenosnika previdno očistil s čistilom za očala, ko je bil prenosnik v mirovanju (sleep mode). Sicer dvomim, da bi to vplivalo na defekt, ki je zdaj prisoten, a brez posega v 'drobovje' očitno ne bo šlo. Leva tretjina ekrana je gosto zebrasta (črno-bele vertikalne črte, skozi katere se dejanska slika izredno slabo vidi), preostanek ekrana pa je zamegljen, a za silo čitljiv. Se da to rešit z novim LCD kablom ali bo treba menjat tudi panel?
Če priklopim prenosnik prek HDMI na klasičen HD monitor, je slika brezhibna.
Če priklopim prenosnik prek HDMI na klasičen HD monitor, je slika brezhibna.
- spremenil: Han ()
technolog ::
80EUR je že 20% novega laptopa.
Jaz imam sicer še 4510s, ampak tvoj je tudi že star. Moj nasvet: malo glej za kakim novim laptopom, ta čas pa uporabljaj laptop prek HDMIja. Popravilo se ti ne bo izplačalo.
Splača se ti tud laptop ugasnit pa s fenom na najnižji stopnji malo popihat po robovih zaslona.
Jaz imam sicer še 4510s, ampak tvoj je tudi že star. Moj nasvet: malo glej za kakim novim laptopom, ta čas pa uporabljaj laptop prek HDMIja. Popravilo se ti ne bo izplačalo.
Splača se ti tud laptop ugasnit pa s fenom na najnižji stopnji malo popihat po robovih zaslona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
Sem zamenjal panel. 60 eur + 3 ure dela, ker je imel panel od 4710s konektor na drugi strani, zaradi česar je bilo treba odpret žepek s kablovjem in žičke za kamero speljati diagonalno...
solatko ::
Han - za nekaj € se dobi adapter - podaljšek za levi ali desni priklop, brez veze si se matral.
Delo krepa človeka
Zakaj brezveze, če vse dela? Problem bi bil, če bi bile žice prekratke. V teoriji bi lahko porabil tudi kablovje iz 4710s, a bi s tem porabil še več časa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP ProBook 4710s tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1841 (1333) | T-Mac |
» | HP Probook 4710s - grafična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 991 (773) | bambam20 |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12030 (7296) | stumf |
» | wireless ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (1313) | Enron x86 |
» | Prenosnik za šah...Oddelek: Kaj kupiti | 2282 (924) | GregiB |