Forum » Pomoč in nasveti » USB ne dela
USB ne dela
Gregor5816 ::
Nikakor ni ne uspe usposobit usbja. Pri portable devices mi je prej pisalo E:\ in zraven je bil rumen klicaj, sedaj pa WPD filesystem. Do USBja ne morem dostopati, ne morem ga formatirat, tudi disk management mi ne odpre, če imam usb v računalniku. Probal na drugem računalniku, ista situacija. Gre se za Adata S102 pro 32 GB. Je mogoče USB zanič?
Han ::
USB Flash Drive Online Recovery - stankaš ADATA RecoverTool in upaš, da bo ključek spravil k delovanju...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Han ::
Guglaj "wpd filesystem volume driver" in "usb flash drive wpd filesystem volume driver"...
Na koncu lahko poskusiš še v Linuxu.
Mimogrede, pred enim mesecem so mi Tajvanci poslali nov 64 GB S102 Pro, ker je prejšnji že od vsega začetka nagajal. RMA je trajal skoraj dva meseca (dobra dva tedna potuje navadna pošta v eno smer) in zdaj sem skoraj na istem, ker tudi nov ključ šteka. Očitno ima 64 GB model napako v dizajnu. 32 GB mi namreč deluje že tri leta brezhibno...
Na koncu lahko poskusiš še v Linuxu.
Mimogrede, pred enim mesecem so mi Tajvanci poslali nov 64 GB S102 Pro, ker je prejšnji že od vsega začetka nagajal. RMA je trajal skoraj dva meseca (dobra dva tedna potuje navadna pošta v eno smer) in zdaj sem skoraj na istem, ker tudi nov ključ šteka. Očitno ima 64 GB model napako v dizajnu. 32 GB mi namreč deluje že tri leta brezhibno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 64 GB ali 128 GB USB Ključ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10421 (6570) | Han |
» | kateri usb kljuc (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14661 (12236) | knap |
» | ADATA S102 Pro 64 GB USB 3.0Oddelek: Strojna oprema | 1533 (1263) | Han |
» | Kateri poceni USB 3.0 ključek za boot ?Oddelek: Kaj kupiti | 1557 (1299) | Brane22 |