Forum » Zvok in slika » Pomoč glede grafike
Pomoč glede grafike
kanabis ::
Sem pred tednom dni menjal grafično ter prešel z atija 8500 na gf4 ti 4200.
Ker nisem še nikoli imel nvidine grafike, ne poznam pač optimalnih zadev ter dodatnega software-a.
Instaliral sem zadnje driverje 43.45, kar je verjetno OK.
Prosil pa bi če mi lahko poveste kaj glede ostalih zadev kar je dobro vedet, Ali naj si instaliram še kak dodatni programček za same nastavitve, oziroma ali so tej driverji najboljši...
Prosim za vsakršen nasvet ki je pomeben pri nvidii!!
Hvala v naprej!
Ker nisem še nikoli imel nvidine grafike, ne poznam pač optimalnih zadev ter dodatnega software-a.
Instaliral sem zadnje driverje 43.45, kar je verjetno OK.
Prosil pa bi če mi lahko poveste kaj glede ostalih zadev kar je dobro vedet, Ali naj si instaliram še kak dodatni programček za same nastavitve, oziroma ali so tej driverji najboljši...
Prosim za vsakršen nasvet ki je pomeben pri nvidii!!
Hvala v naprej!
- premaknil: ToniT ()
frenk ::
pjd u display properties>settings>advanced, poj boš pa vidu gt ti4200 ušesk pa gor klikn pa ti bo nou okn odpru, tm pa loh use štimaš...če te zanima navijanje poglej prvi članek o navijanju ti4200 pa ti use lapo piše kuko morš registr spremenit...to je to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko so danes vredne GF 4200Titanium?Oddelek: Kaj kupiti | 2154 (1471) | sid911 |
» | a je moj pc za odmet??? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4876 (3550) | dado18 |
» | GeForce4 Ti 4200 128MB (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4494 (3407) | Sami |
» | navijanje gf ti4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5043 (3905) | mloncar |
» | Hitra odločitev med R 9500 PRO in GF Ti 4200 8X (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4606 (3792) | Dr_M |