Forum » Šola » Študentsko življenje
Študentsko življenje
BananaKing ::
V študentski dom bom sprejet v mesecu novembru (približno). Pa me zanima ali se lahko vpišem v dijaški dom oz. kje naj bi bil do takrat?
NotSpecial ::
BananaKing je izjavil:
V študentski dom bom sprejet v mesecu novembru (približno). Pa me zanima ali se lahko vpišem v dijaški dom oz. kje naj bi bil do takrat?
Seveda se lahko vpišeš. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v dijaške domove (ki so v bližini tvoje fakultete), jih povprašala po zasedenosti (večina jih je verjetno že (skoraj) polnih, ampak eno mesto se bo že še kje našlo :)) in jim obrazložila za koliko časa bi potrebovala bivanje – ko ti bodo dali zeleno luč, boš izpolnil vlogo za dotični dijaški dom – tisti čas užival tam - novembra pa via v študentski dom. Pa da ne pozabim, uživaj v študentskem življenju, ker le to še prehitro mine.
BananaKing ::
Kako je z pranjem perila v študencih? So kakšne pralnice? Morem biti v določenem študencu za dostop do te?
razerznak2 ::
kako je kaj z izrednim studijem? v redni program nisem prišel, bi pa šel izredno ?
kako so kaj urniki pri izrednem ?
pa kok je cena enega letnika izredno v mb? lj ma kaj drugače?
vsaka informacija je dobrodošla
kako so kaj urniki pri izrednem ?
pa kok je cena enega letnika izredno v mb? lj ma kaj drugače?
vsaka informacija je dobrodošla
Vesoljec nacist
razerznak2 ::
Mi smo pa mogoče šlogarce z kristalno kuglo? Povej najprej kam bi se vpisal.
Strojna mb izredno
Vesoljec nacist
K3kec ::
V Ljubljani je cena strojništva za dodiplomski študij VSŠ 4360€(na letnik), za UNI pa par stotakov dražje, medtem ko za mariborsko fakulteto ni cenika in pokliči v referat kako je s tem. M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanja glede študentskih domovOddelek: Šola | 6934 (4495) | Groot |
» | začetek študija, pomočOddelek: Šola | 4152 (3033) | SaXsIm |
» | Študentsko delo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16609 (13109) | Janac |
» | Nasvet, 19 let star pa 140€/mesec, prepuščen sebi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9932 (8043) | Unknown_001 |
» | babica v študentskem domu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22673 (19259) | Yohan del Sud |