Forum » Programiranje » c# program
c# program
bigggg ::
pozdravljeni!
iščem pomoč in bi jo rabil samo še za zaključek neke naloge, saj ne najdem napake da bi mi progam delal kot sem si zaželel. gre pa za nek čisto kratek začetniški program. rabil bi nekoga da nalogo pregleda in po možnosti tudi spremeni napačne dele, saj sam ne ugotovim kaj bi bilo narobe.
lp
iščem pomoč in bi jo rabil samo še za zaključek neke naloge, saj ne najdem napake da bi mi progam delal kot sem si zaželel. gre pa za nek čisto kratek začetniški program. rabil bi nekoga da nalogo pregleda in po možnosti tudi spremeni napačne dele, saj sam ne ugotovim kaj bi bilo narobe.
lp
matobato ::
Kristalna krogla pravi, da ti manjka podpicje v 22 ti vrstici.
Za nadaljnjo pomoc prosim prilimaj kodo.
Za nadaljnjo pomoc prosim prilimaj kodo.
bigggg ::
Hvala vam za hiter odziv, ampak sem si vzel popoldne več časa in mi je uspelo rešiti problem. Tako da se opravičujem za odpiranje te teme in prosim administratorja za izbris.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 6 nalog za fiziko ... prosim pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12324 (10019) | lebdim |
⊘ | NUJNO! Java programer!Oddelek: Programiranje | 6794 (5896) | Mavrik |
» | Razvojno okolje za C na LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1894 (1269) | dife |
» | barvni tiskalnik-obojestranski printOddelek: Kaj kupiti | 2210 (2128) | Arzen |
» | [Delphi] Pomoč pri reševanju naloge ! Nujno :/Oddelek: Programiranje | 1777 (1367) | Suly |