Forum » Programiranje » c++ txt urejanje
c++ txt urejanje
Banfi ::
Zdravo,
Imam projekt, kjer imam 4 txt datoteke, na začetku izberem eno od njih, ki so vsaka drugače urejena, vse imajo številke v več vrstah in stolpcih, vmes so presledki itd.
nato izpišem celotno txt datoteko in prosim uporabnika, da vnese eno od številk, ki so izpisana. do tod mi dela.
zdaj pa moram narediti, da tisto število, ki ga je vnesel nekako v datoteki spremeni, da se bo vidla razlika, ko na slednji izpišem to datoteko.
Nevem kako naj bi to rešil, sem že dal vsako številko v svoje polje, vendar tako izgubim urejenost, ki sem jo imel prej.
Spremembi bi recimo dodajal * ali spremenil barvo, če je varjanta.
Ma kdo kakšno idejo?
Imam projekt, kjer imam 4 txt datoteke, na začetku izberem eno od njih, ki so vsaka drugače urejena, vse imajo številke v več vrstah in stolpcih, vmes so presledki itd.
nato izpišem celotno txt datoteko in prosim uporabnika, da vnese eno od številk, ki so izpisana. do tod mi dela.
zdaj pa moram narediti, da tisto število, ki ga je vnesel nekako v datoteki spremeni, da se bo vidla razlika, ko na slednji izpišem to datoteko.
Nevem kako naj bi to rešil, sem že dal vsako številko v svoje polje, vendar tako izgubim urejenost, ki sem jo imel prej.
Spremembi bi recimo dodajal * ali spremenil barvo, če je varjanta.
Ma kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitcoin - Bitstamp - osnovna vprašanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24597 (21608) | mat xxl |
» | Uvoz txt datoteke v excelOddelek: Programska oprema | 5002 (4639) | sebavet |
» | VB.streamwriterOddelek: Programiranje | 985 (818) | P=LN |
⊘ | python pomočOddelek: Programiranje | 3396 (2317) | Mavrik |
» | Html in zapis v tekstovno datotekoOddelek: Izdelava spletišč | 1905 (1823) | Icematxyz |