Forum » Pomoč in nasveti » Težava z Wifi adapterjem
Težava z Wifi adapterjem
Rusty77 ::
Zdravo! Sestra je kupila Usb WiFi adapter D-Link DWA-127 s katerim hoče izboljšati omrežje na njenem prenosniku. Inštaliral sem driverje s CDja kateri je bil priložen (sem preveril če so kakšni novejši pa jih ni) ter priklopil adapter. Omrežje zaznava vendar se noče povezati na njega kljub temu da vpišem geslo. Sem nastavil na ruterju omrežje kot odprto vendar se še zmeraj noče povezati.
Vedno mi napiše Windows ni mogel vzpostaviti povezave. Na ruterju imam naštimana omrežja 802.11 b/g/n tako da to ne bi smel biti problem saj adapter lovi vsa tri omrežja. Kaj lahko še naredim?
Vedno mi napiše Windows ni mogel vzpostaviti povezave. Na ruterju imam naštimana omrežja 802.11 b/g/n tako da to ne bi smel biti problem saj adapter lovi vsa tri omrežja. Kaj lahko še naredim?
GTX970 ::
Šoferje najdeš tu: http://www.dlink.com/uk/en/support/prod...
Obstajata dve reviziji modela; a in b.
Kateri os je na prenosniku, router imaš ?
Obstajata dve reviziji modela; a in b.
Kateri os je na prenosniku, router imaš ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Rusty77 ::
Sem že dol potegnil driverje iz te uradne strani. Model B tako kot piše na škatli. Imam Windows 7.
filip007 ::
Zadnja tipka miške na brezžično povezavo "Troubleshoot problems", pa ti bo povedal kaj je narobe.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžično omrežje meče venOddelek: Omrežja in internet | 1538 (1216) | Fsegula62 |
» | nadzor uparabniškega računaOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1409) | konspirator |
» | Problemi z wireless USB ključkom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1543 (1369) | h3geek |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22500 (15938) | kamuee |
» | Wireless - Kako prisilim N standard namesto GOddelek: Omrežja in internet | 1501 (1104) | ..::Wacky::.. |