Forum » Omrežja in internet » Brezžično omrežje meče ven
Brezžično omrežje meče ven
miha188 ::
Zdravo,
sem ravno mami namestil nov-rabljen namizni računalnik, ima windowse 7 32-bit. Težava se mi je pojavila pri priklopu wirless adapterja od Belkina, saj ga najprej ni zaznalo, potem sem naložil driver - baje pravilni in računalnik je zaznal adapter in s tem tudi brezžično omrežje. Na internet se priklopim, dela in čez minuto omrežje izgine. Sem dal "odpravi težave" in je popravil/poenostavil omrežno povezavo ali nekaj takega in vse ok. Zopet enaka stvar, po minuti, internet prekine in zopet adapter ven in not v usb in na novo. Sedaj sem šel še v nastavitve porabe energije -> napredne nastavitve ->onemogočeno izklapljanje usb omrežnega izhoda. Tudi po tem enaka težava....
Mi lahko kako pomagate? Hvala.
sem ravno mami namestil nov-rabljen namizni računalnik, ima windowse 7 32-bit. Težava se mi je pojavila pri priklopu wirless adapterja od Belkina, saj ga najprej ni zaznalo, potem sem naložil driver - baje pravilni in računalnik je zaznal adapter in s tem tudi brezžično omrežje. Na internet se priklopim, dela in čez minuto omrežje izgine. Sem dal "odpravi težave" in je popravil/poenostavil omrežno povezavo ali nekaj takega in vse ok. Zopet enaka stvar, po minuti, internet prekine in zopet adapter ven in not v usb in na novo. Sedaj sem šel še v nastavitve porabe energije -> napredne nastavitve ->onemogočeno izklapljanje usb omrežnega izhoda. Tudi po tem enaka težava....
Mi lahko kako pomagate? Hvala.
Fsegula62 ::
Imaš morda priklopljenega preko kakšnega usb podaljška?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fsegula62 ()
[D]emon ::
Poglej na katerem kanalu imas WiFi nastavljen, da se ti ne tepe prevec WiFi-jev na istem kanalu.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
miha188 ::
Sem poizkusil na zadnji strani oz. samo tam na dveh različnih usb vhodih.
Na katerem kanalu? A to na ruterju? Tukaj sem pa že preveč laik :)
Na katerem kanalu? A to na ruterju? Tukaj sem pa že preveč laik :)
pixelzgaming ::
Napisi tocno model wifi usbja ki ga uporabljas. Sem sam imel ogromno tezav z mojim. Na koncu sem ugotovil da rabi ralink driverje ki so ze zraven s sistemom ampak so bli 3 razlicni in je zaradi tega prihajalo do napak. Windoze je zgrabil napacnega in ni delalo. Ko sem majualno izbral pravega je delalo bp
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Fsegula62 ::
Download OS Compatibility: Windows(R) 2000, Windows(R) XP 32 bit, Windows Vista(R) 32 bit; Size: 16.7 MB
Mala možnost je, da gonilniki niso kompatibilni, probaj na drugem računalniku, če ne je pa ključek hin.
Mala možnost je, da gonilniki niso kompatibilni, probaj na drugem računalniku, če ne je pa ključek hin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14880 (13469) | styled |
» | Problem s routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1657 (1451) | Vaseer |
» | Wifi najde vse sosede mojega routerja pa neOddelek: Omrežja in internet | 2943 (2664) | primo |
» | Imam povezavo 100/10mb, preko routarja dobim samo 20mb downlada (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6133 (5345) | novuporabnik |
» | Wireless kartica ne zazna domačega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1447 (1296) | Spajky |