» »

Odklepanje zaklenjenih rar ali tar arhivov?

Odklepanje zaklenjenih rar ali tar arhivov?

jolandic ::

Sem dubu en zapakiran paket in ko napišem pod geslo naslov strani, začne odpakirat in vse ok, samo na koncu mi javi napako in vse zbriše. S kerim programom vi odklepaste te stvari?
  • premaknil: ToniT ()

Kamran ::

Hojla,

Se opravičujem za obujanje 10 let (!) stare teme, pa vendar.

Sem si shranil eno RAR datoteko v kateri sem upal, da bo po (prvem) odRARanju name čakala ena lepa e-knjigica, vendar sem naletel na isto-imensko RAR datoteko in datoteko z naslovom "First Read.txt". V le-ti pa je bila vsebina sledeča:

You must download the password from this link:

Link Download : http://fileice.net/download.php?file=42...

The password is case sensitive so enter it exactly as it's shown

Thank you for downloading !

Ne bom pa ene ankete izpolnjeval in vpisaval (svoje) mobi številko nekam, da bom potem na svoje stroške (trajno) dobival reklame. Folk je čedalje bolj prebrisan. >:D

Zato sem se lotil Brute-Force-anja te druge RAR datoteke z RAR Password Recovery programom. Obstaja še kaj boljšega ? :|

Tilen ::

Koliko si pa kaj star? Ker tole zna kar trajat.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

eric_cartman ::

Ne.. Trenutno je brute force in dictionary attack najboljše sredstvo za bypassat RAR geslo..

Ampak je takole.. Če je beseda daljša od 6 črk.. Kar ponavadi je.. Je realni čas razvozlanja kode tam okoli enega leta.. Resno.. Vsaka črka ki je več ali še drugi neobičajni znaki, znajo podaljšat rok razvozljanja kode za par let..

Če imaš kodo npr. dolgo 16 znakov, ki vsebuje male in velike črke ter znake +-=;: potem računaj, da ti bo to delalo tam okoli 45 let..

Te računalniki uporabljajo za računanje grafični pomnilnik.. Mislim pa da lahko obdela grafični pomnilnik okoli 120 kombinacij na sekundo..

Skratka.. Na koncu vidiš da se ne splača in si raje downloadaš kaj drugega..

Yacked2 ::

Praktična metoda (sicer ni čisto v mejah zakona):

-imaš botnet z 10 000 gamer računalniki, ker so mulci šli tvoj "COD hack" instalerat.
-ker seveda mulci skos nabijajo COD pa take imajo ful močne računaliki
-med te računalike razpodeliš delo lomljenja gesla

to bo trajalo precej manj kot 45 let....recimo nekaj tednov, mesecov (odvisno od dolžine gesla)
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Kamran ::

Tilen je izjavil:

Koliko si pa kaj star?

Bližamo se "masonskih" 33 let. :))

eric_cartman je izjavil:

Te računalniki uporabljajo za računanje grafični pomnilnik..

CUDA finta, right ?

eric_cartman je izjavil:

Skratka.. Na koncu vidiš da se ne splača in si raje downloadaš kaj drugega..

No saj... sem našel različico te knjige v epub formatu, potem sem si jo pa s tem online pretvornikom pretvoril v (meni domači) PDF. :)

Win8NonGrata ::

Sicer pa bi se na tvojem mestu vprašal, če je res tisto kar ti pričakuješ notri, glede na te igrice, ki se jih grejo.

zee ::

Kupis knjigo legalno in je problem resen.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

St235 ::

Paketi RAR z read me first neumnosti za geslo so v veliki večini nateg in si boš samo naložil tak ali drugan maleware na mašino, če boš klikal po bog si ga vedi katerih straneh in reševal "ankete". Tako, da ali kupi knjigo ali pa se nauči boljše piratizirat. Pri cenah knjih, ki na amazonu redko presežejo 10$ ni vredno fasat kakšnega virusa.

freesty ::

Ponavadi prime, ce notri skopiras, kar link. Torej geslo v tvojem primeru:" http://fileice.net/download.php?file=42..." seveda cel link.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Yacked2 ::

Jaz dam za geslo ponavadi link ali frazo povezano z upload stranjo
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaklenjen rar

Oddelek: Pomoč in nasveti
91964 (1816) Phantomeye
»

Zanesljivost zaščite Wordovih in RAR dokumentov

Oddelek: Informacijska varnost
292707 (2152) NeMeTko
»

Chrome 14 beta na voljo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
5622157 (19649) Bistri007
»

Sodišče v ZDA naložilo obdolžencu dešifriranje diska (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
8211871 (8237) poweroff
»

Gesla- kateri programi?

Oddelek: Programska oprema
311832 (1280) Hammer

Več podobnih tem