» »

Računalnika za GTA5

Računalnika za GTA5

Temo vidijo: vsi

beni ::

Mulc je prijavil, da ne more igrati GTA5.
Računalnik je star ene 5 let, potrebna bo menjava.
Kaj kupiti, seveda je potrebno gledati na ceno ...
Ploščo, proc in ram, ali celo računalo ?

Sedaj ima :
E6700
Gigabyte GA G41M
4GB RAM
128GB SSD
1TB HDD

LP B.
Pojma nimam ...

xxurban ::

Kakšna je pa grafična?

HD 5450

LP B.
Pojma nimam ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: beni ()

DarwiN ::

Kašen pa napajalnik? In kolk imaš rad mulca (beri: kolikšen je budget) ?

Plata+proc+grafa in 8gb rama.... Obstoječe pa prodaš.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

hojnikb ::

Tole prodaš (obrdžiš 1tb in ssd)

kupiš i5, 8GB rama in rabljeno 280x
#brezpodpisa

DarwiN je izjavil:

Kašen pa napajalnik? In kolk imaš rad mulca (beri: kolikšen je budget) ?

Plata+proc+grafa in 8gb rama.... Obstoječe pa prodaš.

Mulc je priden, zato bo dobil, kar želi.

Napajalnik je 650W.
Kaj torej kupiti in koliko bi iztržil za obstoječe, v kolikor se sploh da prodati takšna konfiguracija ?

LP B.
Pojma nimam ...

Evo, klasika, ki bo zdržala naslednjih 5 let:

Hardwareversand.de
Koda za popust = gratis dostava

klik, klik, klik, klik, koda za 10€: V4NP5MY2DR

Trenutno grafo+plata+cpu+4Gb pa vržeš na bolho za total ~80€.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Super ,

Hvala !

lp b.
Pojma nimam ...

>Napajalnik je 650W.

dej poglej, da ni to kak noname shit ala intertech... Če daš tolk za sistem, lahko daš še kakih 50-60e za kvaliteten napajalc.
#brezpodpisa

Obvezno bo stacionarni računalnik in ne konzola.
Ima pa priključen 24" monitor in 40" TV, tako da lahko izbira.

V prodajo gre komplet računalo, nabavilo se bo komplet novo.

Ima kdo v rokavu kak komplet za predlagat.
Iskanje po komponentah mi ne diši, raje dam par 10€ več za komplet ...

LP
Pojma nimam ...

Lim00n ::

Nebi raje naročil po komponentah pa z mulcem skupi sestavil, da si bo lahko predstavljal kaj pa kako zadeve skupaj pašejo, ne da samo GTA nažiga? ;)

fosil ::

Pssst! Mulc je v resnici foter :P
Namesto dobrega kompleta, raje pojdi v dobro trgovino, kjer ti bodo zrihtali kot je treba. Jaz recimo predlagam funtech.
Tako je!

kompleti so vsi zanič.

Lahko pa zberemo komponente, ti poveš budget in te komponente namečeš v košarico. Dodaš še zram sestavo in testiranje in voila: domov dobiš komplet, ready to go :)
#brezpodpisa

beni je izjavil:

V prodajo gre komplet računalo, nabavilo se bo komplet novo.

Ima kdo v rokavu kak komplet za predlagat.
Iskanje po komponentah mi ne diši, raje dam par 10€ več za komplet ...
LP

klik, klik, klik, klik, koda za 10€: V4NP5MY2DR

Potem pa k temu dodaš še 256GB SSD, 2Tb HDD, napajalnik, DVD-r in eno ohišje po izbiri.

In nazadnje še sestavo + testiranje..

In dobiš komplet na dom.

D3m ::

|HP EliteBook|R5 6650U|

vilonja ::

ps. Da res kaj takega ne boš šel kupovat.

@d3m sarkazem?

Buggy ::

Lim00n je izjavil:

Nebi raje naročil po komponentah pa z mulcem skupi sestavil, da si bo lahko predstavljal kaj pa kako zadeve skupaj pašejo, ne da samo GTA nažiga? ;)

tole...razen, ce mu ker je tako priden ne zelis pokvariti tistega presenecenja ob koncu sole...sam da te ne bo potem grdo gledal, kaj si mu spet sestavil, brez da bi njega vprasal...dvorezen mec ;)

PurpleMoo ::

Saj hardwareversand ponuja sestavljanje računalnika za ~30€, ne?

GTX970 ::

Vsaj lokalni rač. servis v Slo ti bo komponente skupaj zmetal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

radmannsdorf ::

pa sej je že darwin dal link do sestave pa vsega. a noben nč ne bere? :)

Bolje, da sestavi v SLO in ne Nemčije.
|HP EliteBook|R5 6650U|

m0LN4r ::

Čisto vseeno je.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Aha potlej, če bo potrebno uveljavljati garancijo naj se, kar odpravi v Nemčijo?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ne, kr tko kot ostali to delajo aveš.
Trade Republic 38MVDVXM

Če nisi iz LJ greš na pošto in pošlješ (v LJ ali Nemčijo).

nekikr ::

vilonja je izjavil:

ps. Da res kaj takega ne boš šel kupovat.

@d3m sarkazem?

Itak. Ker ti Intel procesorji v Anni sestavi so tretja klasa, niso iz BIO silicija tako kot nemški. Diski so sigurno od kakšne no-name firme, sploh zdaj, ko je toliko različnih proizvajalcev diskovja. Da ne govorim od plati in grafični, ki sta sigurno Chang-lang-hang firma.

Nabavi tole iz drugega linka, če bi rad imel mir za nekaj časa, pa imaš v enem dnevu vse doma, lokalni servis.

Takole bo, mulc je napraskal 400€, sam mu dodam 500.

Kaj nabaviti za 900€ ?

LP B.
Pojma nimam ...

DarwiN-inova sestava bo vredu https://slo-tech.com/forum/t644290/p478... , glede sedanjega napajalnika se nisi izjasnil https://slo-tech.com/forum/t644290/p478... .

Zgodovina sprememb…

GTX970 je izjavil:

Pošiljanje je pa zastonj. Dobro, da vem. Grem jutri poslati 50 kg paket v Nemčijo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Napajalca nisem demontiral, na nalepki je napis : LC6650GP3 V2.3

LP B.
Pojma nimam ...

Pokličeš v funtech in ti sestavijo mašino za 900€.

lp.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Pošiljanje je pa zastonj. Dobro, da vem. Grem jutri poslati 50 kg paket v Nemčijo.

Bojda je pošiljanje res dobesedno zastonj.. Par uporabnikov je potrdilo, da Hardwareversand krije stroške pošiljanja v obe smeri.. Na svojem uporabniškem računu izpolniš RMA request, sprintaš vse potrebno, nalepiš na paket in cuma.. Sam sicer ne moram potrdit, ampak...

Jaz med drugimi, sem poslal nazaj že cooler, plato, proc, rame vse zastonj. Preden sem poslal sem jim že javil, da bom še naročil nekaj polek in v 14 dneh blo vse zrihtano.
Za cooler so mi pa še poslali extra vijake, ker sem rekel, da jih pred tem nisem dobil dovolj (v bistvu sem pa dva zgubil v stanovanju).

Laptop nad jurja sem kupil pred 7 leti in isto poslal gor na njihove stroške.

Tak da ja, samo treba je naredit en korak naprej z časom.

D3m je izjavil:

Pokličeš v funtech in ti sestavijo mašino za 900EUR.

lp.

Ker so naše trgovinčike res znane po super sestavah, konkurenčnih cenah in odličnih servisih. Japajade :P
Mogoč v časih jae.si
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

D3m je izjavil:

GTX970 je izjavil:

Če crkne samo grafična verjetno ne boš na servis pošiljal celotne kište s custom vodnim hlajenjem + kavča ?

Zgodovina sprememb…

m0LN4r je izjavil:

Jaz med drugimi, sem poslal nazaj že cooler, plato, proc, rame vse zastonj. Preden sem poslal sem jim že javil, da bom še naročil nekaj polek in v 14 dneh blo vse zrihtano.
Za cooler so mi pa še poslali extra vijake, ker sem rekel, da jih pred tem nisem dobil dovolj (v bistvu sem pa dva zgubil v stanovanju).

Laptop nad jurja sem kupil pred 7 leti in isto poslal gor na njihove stroške.

Tak da ja, samo treba je naredit en korak naprej z časom.

D3m je izjavil:

Pokličeš v funtech in ti sestavijo mašino za 900EUR.

lp.

Ker so naše trgovinčike res znane po super sestavah, konkurenčnih cenah in odličnih servisih. Japajade :P
Mogoč v časih jae.si

Link do RMA oz. service pogojev?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgledaš in deluješ dovolj izkušena, ter informirana oseba, da znaš take stvari sam poiskat, glede na napisano.
Mogoče ti bo pa GTX 970 pomagal, če res nimaš pojma o šoppingu.

Edit: ne da se mi :P
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

s tem se pa res lahko postavljas...tipicno zakaj nas potem obravnavajo v tujini kot tretjerzredne...sram te je lahk ;((

@beni: dej poglej v temo Nakup namiznega PC-ja pa poglej kaksno zadnjo sestavo od hojnikb...bo se najboj zate. Ce pa zelis kupiti pri nas in bi rad cimamanj casa izgubil s potencialnimi garancijami, pa vsekakor funtech....Pa se moj pristranski nasvet...Nvidie se izogibaj, ker se macehovsko obnasa do kupcev high end kartic starejse generacije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

-valvoline- ::

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Buggy ()

ajfon ::

haha valvoline ka hočeš svoj računalnik uštulit zraven, ki ni nevem koliko boljši od tistega, ki ga ima že sedaj :))..

kakorkoli.. mene nekaj zanima.. Nezastopim zakaj ljudje kopujejo NOVE grafične kartice, pa naprimer zakaj bi se sploh odločil za nakup nove gtx 970, če dobiš rabljeno 280x za 150EUR torej polovico cene gtx 970, pa deluje 280x čisto dobro za današnje igre.. Pač a ni bolje prešparat skoraj 200EUR pa jih dat na stran pa kupit potem čez nekaj časa, ko radeon 280x pač ni več zadosti hitra novo grafično pač rabljeno...

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ajfon ()

-valvoline- je izjavil:

http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...

boljso z gtx 460 dam za 100€ manj

vilonja ::

Prodajas graficno posenej?

ajfon je izjavil:

haha valvoline ka hočeš svoj računalnik uštulit zraven, ki ni nevem koliko boljši od tistega, ki ga ima že sedaj :))..

kakorkoli.. mene nekaj zanima.. Nezastopim zakaj ljudje kopujejo NOVE grafične kartice, pa naprimer zakaj bi se sploh odločil za nakup nove gtx 970, če dobiš rabljeno 280x za 150EUR torej polovico cene gtx 970, pa deluje 280x čisto dobro za današnje igre.. Pač a ni bolje prešparat skoraj 200EUR pa jih dat na stran pa kupit potem čez nekaj časa, ko radeon 280x pač ni več zadosti hitra novo grafično pač rabljeno...

Lp

Ker mogoče eni majo dnar za novo in nimajo radi rabljenih stvari, aka cunje, avte, babe, grafične itd.
Trade Republic 38MVDVXM

Pač dobro cunje pa to.. ampak grafična je pa res neki takega da cene tk padajo hiter, da nevem zakaj bi kupil novo...

mihec87 ::

Ker ne veš kaj dobiš..Če se ne spoznaš pa sploh...Na trgu je večina rabljenih grafičn od minanja ergo grafična ki je laufala 24/7 v pogojih kakršni so pač bli..Za prodajo mal spiha podmaže ventilator pa je....Za 100eur zravn pa dobis novo 280x oz slabih 200 novo gtx970..jbg.. Pri kišti za jurja pač dobrih 300eur za grafično naj nebi bil problem..

vilonja je izjavil:

Prodajas graficno posenej?

vzemi ali pusti...samo komplet, ki je po bolhinih normativih GAMING masina :)

Ker mogoče eni majo dnar za novo in nimajo radi rabljenih stvari, aka cunje, avte, babe, grafične itd.

ti imas za moje pojme bolj resne probleme

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

:mihec87: zato pač gledaš da ima grafična garancijo, da je kupljena v sloveniji, ter seveda stestiraš zadevo pred nakupom.. sem kupil že nekaj grafičnih kartic tako, pa še nisem imel problema, edino kar sem imel enkrat je bila defektna club3d hd 6870, ampak je bila čisto nova iz trgovine...

Pač lej pri sistemu za jurja se jas raje fokusiram na proc, mobo, ram kot pa na grafično, saj je le to v prihodnjost najlažje zamenjati.. Kupiš rabljeno 280x pa jo menjaš za 2-3 leti..

Kupiš rabljeno 280x pa jo menjaš za 2-3 leti..

zanimivo...vedno se prioroca rabljen AMD za good choise...noben ne priporoca rabljene 680/770 a ni to zanimivo?

Zdej pocas noben ne bo priporocal tudi highen Nvidi..JAZ JO MOCNO ODSVETUJEM!!!!

Imam oba sistema GTX780 in R9 290 ....Nvidia je meni povedala svoje ze parkrat ...owce pa kupuje to sranje, ki bo cez leto ali vec nepodprto v driverjih ali pa v game enginu.

Buggy je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...

boljso z gtx 460 dam za 100EUR manj

Daj ponudbo tle al pa link do oglasa da vidimo kaj ponujas. Ce se ne motim je hd5830 hitrejsa kot gtx460. Un racunalnik na oglasu je odlicen za svoj denar proc navijes na 3.5-4ghz in bo kar spodobno laufal vse najnovejse spile.

Zgodovina sprememb…

BTW rabljeni racunalniki so se obcutno podrazili, ne dobis nic pametnega za pravo ceno z i5 ali i7 vseeno kateri model. Jaz sem lani prodal i5 750@3.8ghz z hd6850 za 170 evrov, pa sem potle kupu podoben sistem z i7 870(oc na 3.7ghz) malo boljso plato in hd6950 za 200 evrov. Kaj takega danes ne najdes po oglasih,al pa se prodaja za 300e+.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik za igranje iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
859328 (7670) smacker
»

Nakup rabljenega računalnika

Oddelek: Kaj kupiti
362453 (1665) B-Stard
»

nakup rabljenega namiznega računalnika (strani: 1 2 3 4 )

15918710 (16690) Bye
»

Računalnik do 350 € (strani: 1 2 3 4 )

15717755 (13552) klkkkkkkkkkk

Več podobnih tem