Forum » Pomoč in nasveti » Okvara grafične v prenosniku
Okvara grafične v prenosniku
dell0rto ::
Zdravo.
V mojem starem prenosniku (Prestigio Nobile 157) je verjetno šla grafična kartica GeForce 6600 GO po gobe.
Slika je kockasta in zelo nejasna že takoj od začetka. Sistem ob zagonu sploh ne pride do namizja. Če pa grafično vzamem ven, pa se sliši iz zvočnikov značilni zvok, ki nakazuje, da je namizje naloženo. Na ekranu seveda ni nič.
Poskusil sem tudi z zunanjim monitorjem, vendar je slika enaka tisti na prenosniku.
Grafične kartice iz prenosnikov zelo slabo poznam, pa me zanima, katere kartice podobnih zmogljivosti bi še prišle v poštev za zamenjavo.
Iščem kakšno poceni varianto. Tako bi morda prenosniku lahko še malo podaljšal obratovanje.
Lp.
V mojem starem prenosniku (Prestigio Nobile 157) je verjetno šla grafična kartica GeForce 6600 GO po gobe.
Slika je kockasta in zelo nejasna že takoj od začetka. Sistem ob zagonu sploh ne pride do namizja. Če pa grafično vzamem ven, pa se sliši iz zvočnikov značilni zvok, ki nakazuje, da je namizje naloženo. Na ekranu seveda ni nič.
Poskusil sem tudi z zunanjim monitorjem, vendar je slika enaka tisti na prenosniku.
Grafične kartice iz prenosnikov zelo slabo poznam, pa me zanima, katere kartice podobnih zmogljivosti bi še prišle v poštev za zamenjavo.
Iščem kakšno poceni varianto. Tako bi morda prenosniku lahko še malo podaljšal obratovanje.
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica- ločena ali integriranaOddelek: Pomoč in nasveti | 2364 (1687) | Zheegec |
» | Alienware predstavlja ojačevalnik za grafiko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 38333 (35100) | PrimozR |
» | NVIDIA prenosnike spreminja v igričarske pošastiOddelek: Novice / Grafične kartice | 11883 (9845) | m0LN4r |
» | Prenosnik - ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2928 (2767) | solatko |
» | HDMI preko PC na TVOddelek: Zvok in slika | 1615 (1578) | marko124 |