Forum » Loža » Visoka trava ob cestišču
Visoka trava ob cestišču
Redorange ::
Kako je pri vas? Na Goriškem, po krasu, Brdih je noben še ni kosil.
Kdo to ureja? Občina, država?
Sploh niso ceste pregledne, je kaj določeno v zakonu kaj in kako mora bit?
Kdo to ureja? Občina, država?
Sploh niso ceste pregledne, je kaj določeno v zakonu kaj in kako mora bit?
šernk ::
Kako je pri vas? Na Goriškem, po krasu, Brdih je noben še ni kosil.
res? Šempeterski del je bil pokošen vsaj mesec dni nazaj. Nova Gorica - Tolmin kosijo zadnjih 14 dni. Če se ne motim so kosili včeraj pred Kobdiljem na krasu (ne me vzet za besedo, ker se ne spomnim kje sem jih prehitel).
ne morejo bit istočasno na vseh koncih hkrati. Kosi se najprej prioritetne in nato preostalo. Državne ceste ureja CPG, lokalne pa večinoma podizvajalci. Koncesijo za lokalne ceste se dodeljuje na občini, potem pa večinoma kosijo še podizvajalci.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
rok_p ::
Po dezju pac trava rase..v vinogradu, vrtu, njivi in ob cesti:) ne mores pa vsega naenkrat pokositi.
rok
eric_cartman ::
Okolica ljubljane (5 km), trava nepokošena. Ceste pa totalno nepregledne. Najbolj me moti to, ker peljem namesto 90 potem 70, ker mi je zadnjič srna pred avto skočila iz trave. Zaradi visoke trave jo zagledaš šele, ko je že na cesti. Srečo sem imel, ker sem dovolj hitro po bremzi pritisnil in sva se falila.
Je pa to največja ironija. Verjetno bi lahko zaposlili še dodatnih par tisoč delavcev, da bi folgali delo, ki se nabira, ker ga je ogromno. Samo denarja pa država nima.
Je pa to največja ironija. Verjetno bi lahko zaposlili še dodatnih par tisoč delavcev, da bi folgali delo, ki se nabira, ker ga je ogromno. Samo denarja pa država nima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Košnja trave med prazniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14648 (7019) | dexterboy |
» | Vrtna kosilnica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40539 (17917) | urosh |
» | Lastnih napak ne poznajo, krivdo vidijo v drugihOddelek: Loža | 3894 (2286) | Meiniken |
» | Stroški življenja v hiši (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22537 (18264) | energetik |
» | Zakon o košnji trave?Oddelek: Loža | 7221 (5926) | Avenger |