Forum » Pomoč in nasveti » preverjanje pristnosti
preverjanje pristnosti
jurera ::
Kako se znebiti nadležnega preverjanja pristnosti pri odpiranju map, ki sem si ga očitno namestil pri hecanju/nameščanju bralca prstnih odtisov. Imam prenosnik HP in windowsw 8.1.
Ko želim odpreti mape na disku ali usb ali prenosni disk ...se mi pojavi okno "Trenutni nimate dovoljenja za dostop do te mape" in me usmeri na "varnostni jeziček" kjer si v HP Security clientu nastaviš preverjanje pristnosti.
Žal ne vidim, kje bi se to izklopilo.
Prosim za pomoč.
Ko želim odpreti mape na disku ali usb ali prenosni disk ...se mi pojavi okno "Trenutni nimate dovoljenja za dostop do te mape" in me usmeri na "varnostni jeziček" kjer si v HP Security clientu nastaviš preverjanje pristnosti.
Žal ne vidim, kje bi se to izklopilo.
Prosim za pomoč.
jurera
GTX970 ::
branc ::
jurera ::
V linkih zgoraj so možne rešitve, če mašine ne želiš formatirati...
Kaj pa ponovna inštalacija OS, odsvetujete verzijo, ki je dodana tovarniško?
Kaj pa ponovna inštalacija OS, odsvetujete verzijo, ki je dodana tovarniško?
jurera
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem prilepiti ali narediti nove datoteke v C:Oddelek: Pomoč in nasveti | 1023 (901) | ToniT |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15880 (10108) | Saul Goodman |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 4718 (4423) | solatko |
» | inštalacija win 7 na netbook - težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1796 (1660) | Cold1 |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7804 (7150) | ArchNem |