Forum » Problemi človeštva » Deklaracija na živilih
Deklaracija na živilih
BRBR ::
Ali je tole veljavno
src
Mercator šenkuje neke klobasice,čevapčiče kjer je navedena samo država porekla: Hrvaška.
src
Ime in naslov proizvajalca
Na embalaži morata biti navedena ime in naslov ali firma in sedež proizvajalca ali tistega, ki živilo pakira, ali prodajalca, ki mora imeti naslov oziroma sedež v Evropski Skupnosti. Za živila, uvožena iz držav, ki niso članice Evropske Skupnosti, je treba navesti državo, v kateri je bilo živilo proizvedeno.
Mercator šenkuje neke klobasice,čevapčiče kjer je navedena samo država porekla: Hrvaška.
- spremenil: BRBR ()
jusv ::
A ima zapisan naslov prodajalca? Ker pol je dovolj, da se napiše samo država porekla. Ampak če mene vprašaš, bi jaz zahteval, da vse napišejo!
Sicer pa če bi šel delat "raziskavo" koliko izdelkov v mercatorju je hrvaškega porekla, bi blo ziher preko 50%...
Sicer pa če bi šel delat "raziskavo" koliko izdelkov v mercatorju je hrvaškega porekla, bi blo ziher preko 50%...
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Shegevara ::
A ima zapisan naslov prodajalca? Ker pol je dovolj, da se napiše samo država porekla. Ampak če mene vprašaš, bi jaz zahteval, da vse napišejo!
Logično. Merkator je v lasti agrokorja, in vesoljska neumnost bi bila, če ne bi iz polic odpikal slovenske in pritaknil svoje bedne hrvaške proizvode.
BRBR ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eurospin vs Mercator (kvaliteta izdelkov) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 52925 (31323) | gruntfürmich |
» | Agrokor v stečaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 24874 (21391) | arnecan1 |
» | Prodaja Mercatorja (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 25481 (22129) | jusv |
» | Slovenski paradižnik v Lidlu cenejši kot v Mercatorju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16842 (12833) | Utk |