Forum » Pomoč in nasveti » Word težava! NUJNO!
Word težava! NUJNO!
davidenko24 ::
Računalničarji mam en problem.. Na usb sm shranu seminarsko nalogo za zaključni izpit in zdej sm zgubu usb. A je kšna možnost da se dobi to datoteko nazaj na računalnik, problem je da nikjer ne najdem auto save, ki ga nardi word ob pisanju besedila :(
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
shadeX ::
A si shranjeval word datoteko direktno na USB ključ, ali si jo najprej shranil na disk in potem iz diska prenesel na ključ?
gddr85 ::
poglej v word kam shranjuje autosave, če je mogoče kej tam, al pa mogoče users/x/appdata/roaming/ms/word
Meizu ::
davidenko24 je izjavil:
Ne, to je problem. Word datoteko sem shranjeval direktno na usb ključ..
No, ga bos shranu tja se kdaj ane :)
Sarkazem na stran, ce ze ne zelis tega shranjevat na racunalnik imas danes na volj stevilne "cloud" opcije, od dropboxa dalje. Naslednjic shranjuj vsaj tja.
V mapi users/x/appdata/roaming/ms/word je backup verzija, sam problem je da jo noče word odpret ker napiše da je njen podatkovni tip nepodprt :(
Evo s pomočjo tegale "trika" mi je ratal odpret in povrnt datotetko na računalnik: https://bctechtips.wordpress.com/2012/0...
Hvala vsem!! :)
harvey ::
davidenko24 je izjavil:
Evo s pomočjo tegale "trika" mi je ratal odpret in povrnt datotetko na računalnik: https://bctechtips.wordpress.com/2012/0...
Dober štos, hvala za trik in dobro, da ti je ratalo.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Besedilo evaporiralo v zrak?Oddelek: Pomoč in nasveti | 800 (606) | divya |
» | iz word 10 v word 07Oddelek: Pomoč in nasveti | 2174 (1900) | leonček |
» | neshranjen wordow dokument - NUJNOOddelek: Pomoč in nasveti | 1085 (965) | monsterson |
» | Izgubljeni podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1832 (1703) | Anaplus |
» | Word 2007 datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1528) | anretarded |