Forum » Pomoč in nasveti » Ni slike!?
Ni slike!?
IR Babun ::
Mam porblem: Za kolega sem nabavu novo plato (Matsonic MS9047C + 533), procesor (Celeron 1,7 GHz), rame in ohišje. Vse to sem sestavu skup in dal notr se tastare komponente. Zdj se pa comp prižge, monitor se sicer prizge (samo ledica), ampak ne prikaze slike.
Preizkusu sem s tremi graficnami (AGP in PCI) in tremi monitorji, pa zmeraj isto.
Grafična se sicer greje in vent na njej tut laufa, slike pa nema.
Da je vse paraviln skup dan sem zihr (99%), zdj me pa zanima kaj bi blo lahko narobe.
A je mozn, da je plata zanic.
Preizkusu sem s tremi graficnami (AGP in PCI) in tremi monitorji, pa zmeraj isto.
Grafična se sicer greje in vent na njej tut laufa, slike pa nema.
Da je vse paraviln skup dan sem zihr (99%), zdj me pa zanima kaj bi blo lahko narobe.
A je mozn, da je plata zanic.
SCREW THE GOVERNMENT
Itaq da je kabel prov obrnjen, se drugac sploh not ne gre, pa tut ce bi bil narobe se bi saj slika od biosa mogla pokazat
SCREW THE GOVERNMENT
Jose ::
Če bi bil kabel narobe vtaknjen se slika ne bi prikazala, tudi v biosu ne. Sem sam bil tako površen in zaradi tega imel podobne težave.
Problem je resen, fora je bla v temu, da sem dau notr DDR, pa pozabu cez 100 jumperjev prestavt, bom vsaj za drugic vedu
SCREW THE GOVERNMENT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25621 (8378) | hojnikb |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10079 (7524) | gregor |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2529 (1949) | polde66 |
» | Kako pripravit plato k delovanju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1320 (1025) | zile |
» | Tud men se comp ne prižge-spljohOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (1002) | _Mortal_ |