Forum » Pomoč in nasveti » Clean install driverja
Clean install driverja
twom ::
Na novo sem namestil Win 7 64 Pro na 4 leta star Toshiba prenosnik.
Preko uradnega supporta sem namestil zadnje driverje (nekater so tudi že v letih).
Potem sem (verjetno z Driver Boosterjem) updejtal driverje. Vse OK razen Bluetootha, ki ni eč deloval. Izgledalo je kakor da je naprava ugasnjena.
Z delete driverjem sem nekaj odstranjeval in potem ponovno namesčal, toliko da je device v sistemu, in kao v redu, samo mi pa na primer ne prijavi več nobene nove bluetooth naprave (miška, tipkovnica).
Zanima me kako popolnoma odstraniti driverje in ponovno namestiti?
Lp,
Peter
Preko uradnega supporta sem namestil zadnje driverje (nekater so tudi že v letih).
Potem sem (verjetno z Driver Boosterjem) updejtal driverje. Vse OK razen Bluetootha, ki ni eč deloval. Izgledalo je kakor da je naprava ugasnjena.
Z delete driverjem sem nekaj odstranjeval in potem ponovno namesčal, toliko da je device v sistemu, in kao v redu, samo mi pa na primer ne prijavi več nobene nove bluetooth naprave (miška, tipkovnica).
Zanima me kako popolnoma odstraniti driverje in ponovno namestiti?
Lp,
Peter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP G72 in težave z bluetoothomOddelek: Strojna oprema | 1758 (1481) | clip |
» | WiFi Adapter gonilnikiOddelek: Strojna oprema | 2340 (2160) | solatko |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8545 (7751) | Invictus |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 7999 (4994) | mare87 |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2447 (2106) | harvey |