» »

NEXUS 5 S problemi z baterijo

NEXUS 5 S problemi z baterijo

Multipraktik ::

Pozdrav vsem mojstrom!

Prvo bi se rad opravičil, ker sem prihajam z vprašanjem, ki se ne navezuje na račualnike. Si pa vseeno želim, da bi mi pomagali.

Torej, težava je v mobilnem aparatu Nexus 5 S. Telefon dela ob zadnji posodobitvi dobro, problem pa nastopi pri polnjenju baterije. Uporabljam 3 polnilce, originalnega, ki je že zelo star, novega, ki sem ga kupil v Comshopu znamke Chameleon in polnilni kabel preko računalnika. Ko je telefon prižgan mi polni zelo zelo počasi, preko vsakega polnilca. Na ekranu se izpiše, da telefon do napolnjenja potrebuje 18 ur, mogoče celo več. Nekoliko hitreje se telefon polni ugasnjen, vendar tudi to ne dovolj hitro. Čez noč mi ga napolni za približno 50%.

V nastavitvah baterije piše, da je z baterijo vse v redu, da je v dobrem stanju. Je mogoče težava v polnilcih? Nebi rad brezglavo kupoval nove baterije ali novih polnilcev, ker je lahko nepotreben strošek. Naj povem, da sem telefon ob povsem prazni bateriji skušal napolniti do 100% čez vikend in bi s tem nekako skalibriral vse skupaj in mi ni napolnilo do 100%, vendar se je ustavilo na 99%.

Vsem najlepša hvala za pomoč! :)

francek1 ::

S tako zadevico se enostavno izmeri tok polnjenja. Tako vidiš, kateri polnilec je ustrezen.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: francek1 ()

Gregor5816 ::

Zamenjaj kabel. Enak problem sem imel na N5, ko sem polnil iz power bank s kablom, ki sem ga dobil zraven. Najprej sem mislil da je power bank zanič, ampak ko sem isti kabel uporabil tudi pri originalnem polnilcu, spet težave. Vedno se mi je napolnilo na 70%, potem pa ni šlo nikamor več. Od takrat naprej uporabljam originalen kabel, ki sem ga dobil zraven telefona in nimam več težav.

BladE_ ::

Za začetek lahko testiraš s tole aplikacijoAmpere drugače pa priporočam zgoraj omenjeno napravo...
Akcija - Reakcija

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BladE_ ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
37280224 (9094) Karen
»

Kateri Power pack / power bank ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13632043 (12833) k4vz0024
»

USB-C kabli in polnilci (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9819019 (9804) rdecaluc
»

Kako polniti baterijo oz. vpliv polnjenja na življensko dobo.

Oddelek: Mobilne tehnologije
163246 (2758) bajsibajsi

Več podobnih tem