» »

Gender stuff #1

Gender stuff #1

Temo vidijo: vsi
««
24 / 43
»»

nevone ::

Če se nekdo odloči da ni moški ampak ženska in spremeni spol, se lahko tudi jaz liberalno odločim da je za mene samo freak of nature in ga imam za moškega naprej... ali pač ne? Ali se moja svoboda konča njegova pa je neomejena?

Ja, to je bistvo. Tebi je pomembno, da ga imaš za freaka (zaničevalno), čeprav je to nepotrebno in kontraproduktivno. Imaš pa svobodo, da tako misliš.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: nevone ()

Mato989 ::

nevone je izjavil:

Če se nekdo odloči da ni moški ampak ženska in spremeni spol, se lahko tudi jaz liberalno odločim da je za mene samo freak of nature in ga imam za moškega naprej... ali pač ne? Ali se moja svoboda konča njegova pa je neomejena?

Ja, to je bistvo. Tebi je pomembno, da ga imaš za freaka (zaničevalno), čeprav je to nepotrebno in kontraproduktivno. Imaš pa svobodo, da tako misliš.

o+ nevone

Meni je to nepomembno, je pač moje mnenje... in če on lahko javno razkazuje na paradah da je gej, ne vidim razloga zakaj ne smem jaz imet svoje mnenje... to je ravno tisto kar so ti želeli... da imajo pravico biti kar so, medtem ko to pravico bi radi odrekali tistim ki mislijo drugače kot oni hočejo... in zato jih maram še manj :)

Meni je to nepomembno, je pač moje mnenje... in če on lahko javno razkazuje na paradah da je gej, ne vidim razloga zakaj ne smem jaz imet svoje mnenje... to je ravno tisto kar so ti želeli... da imajo pravico biti kar so, medtem ko to pravico bi radi odrekali tistim ki mislijo drugače kot oni hočejo... in zato jih maram še manj :)

Če jih ne maraš zaradi parad, te še nekako razumem, ampak mislim, da je bistvo vseeno to, kar si sam izpostavil. Ne maraš jih zato, ker so po tvojem mnenju samo freak of nature .

o+ nevone

ohnowhy ::

Mato989 je izjavil:

...

Poskusi gledati na to tako, da so tudi oni samo ljudje (dokler govorimo o posameznikih), morda z drugačnim dojemanjem spolnosti, ki ni povsem običajno, zaradi nekega razloga, lahko čisto hormonskega. Ampak zato jih še ni potrebno zradirati s površja, ali pač? Priznam sicer, da se zdijo parade tudi meni malo preveč izstopajoče, ampak, domnevam, da udeležba zahteva kar nekaj poguma.

nevone je izjavil:

Če jih ne maraš zaradi parad, te še nekako razumem, ampak mislim, da je bistvo vseeno to, kar si sam izpostavil. Ne maraš jih zato, ker so po tvojem mnenju samo freak of nature .

o+ nevone

Niti ne.... če se ima nekdo z lulekom za žensko je za mene pač čudn in po moje motena osebnost... tako kot nekdo ki je crossdresser, trans, in vse ostalo kar lahko najdeš... Bistvo je pač tam da če bi naj on imel pravico bit "karkoli" želi, ne vem zakaj jaz nimam pravice menit karkoli želim oz kar pač menim, ne da bi zaradi tega bil podvržem psihičnemu nasilju zaradi mnenja :) Kajti večina teh SJWjev in ti. "drugačnih" postane psihično nasilnih ko pač poveš njim v obraz mnenje ki se ne sklada z njihovo željo...

In dokler si oni jemljejo pravico v družbi javno razkazovat to kar so po svoje tako dolgo jaz menim da ni nič narobe in da imam enako pravico v družbi na glas povedat kaj si mislim da so... tega kar pa delajo doma pa pač ne komentiram.

Parade ponosa so pa druga smešnica, kot da bi heteroseksualci morali imet svojo parado... za koga že, to so vse samo negativni žarometi na njih, če sta dva geja naj bota, me ne moti, samo da pa morš se it kazat in met tablo JAZ SEM GEJ, pa je pač milorečeno smešno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Bistvo je pač tam da če bi naj on imel pravico bit "karkoli" želi, ne vem zakaj jaz nimam pravice menit karkoli želim oz kar pač menim, ne da bi zaradi tega bil podvržem psihičnemu nasilju zaradi mnenja :)

Ti si v resnici prvi, ki odvzemaš pravico izražat ljudem kaj so. Zato ni za pričakovati, da se bomo temu kar uklonili.

o+ nevone

thramos ::

nevone je izjavil:

Če ne gre za žaljivke (kar "freak of nature", "motenci" vsekakor so) oz. kar grožnje, ne moreš oz. ne smeš prisiliti vseh, da bodo ostale imenovali tako, kot se sami počutijo. Ali kot bi radi, da se jih imenuje.

Pravzaprav so po mojem mnenju že žaljivke bolj sprejemljive, kot vsesplošna cenzura v namen preprečevanja žaljenja. Mato989 z žaljivkami sicer kaže svojo omejenost, ampak je svoboda govora verjetno višje na lestvici pravic, kot pravica "ne biti žaljen".

Pravzaprav so po mojem mnenju že žaljivke bolj sprejemljive, kot vsesplošna cenzura v namen preprečevanja žaljenja. Mato989 z žaljivkami sicer kaže svojo omejenost, ampak je svoboda govora verjetno višje na lestvici pravic, kot pravica "ne biti žaljen".

Saj on želi cenzuro za druge, ki naj ne bi izražali, kaj so.

o+ nevone

thramos ::

Ja, se strinjam. In ker tega (k sreči) ne more doseči, se zateka k tistemu nasilju, katerega je sposoben.

Če odmislimo žaljivke in grožnje, misliš da ga je potrebno prisilit, da jih bo imenoval tako kot bojo oni želeli? Od Napoleona naprej ...

nevone je izjavil:

Saj on želi cenzuro za druge, ki naj ne bi izražali, kaj so.

o+ nevone

Kje sem pa to rekel? Je pa definitivno nekaj kar ne želim, to da cenzura nekaterih zadev (kot zgoraj omenjeni citat v igri) ne vpliva na moje veselje v imenu kvazi enakopravnosti, enakopravnost je ravno to da se lahko iz vsega delamo norca, satira je nad vsem tem...

Jaz ravno ne želim NOBENE cenzure, samo kaj ko nekatere skupine bi imele selektivno cenzuro, predvsem SJWji in "nekonzervativno" spolni...

thramos je izjavil:

nevone je izjavil:

Če ne gre za žaljivke (kar "freak of nature", "motenci" vsekakor so) oz. kar grožnje, ne moreš oz. ne smeš prisiliti vseh, da bodo ostale imenovali tako, kot se sami počutijo. Ali kot bi radi, da se jih imenuje.

Žaljivke ni, so samo besede, če te nekaj užali pomeni da je problem znotraj tebe... :) kako je že ono, Life is 99% how you TAKE IT and 1% how you make it... To da ene vse živo užali samo pove kako problematični in še kaj so...

Zgodovina sprememb…

Žaljivke ni, so samo besede, če te nekaj užali pomeni da je problem znotraj tebe... :) kako je že ono, Life is 99% how you TAKE IT and 1% how you make it... To da ene vse živo užali samo pove kako problematični in še kaj so...

Potem tudi tebe ne bi smele živcirat razne parade "drugačnih". :)

o+ nevone

nevone je izjavil:

Potem tudi tebe ne bi smele živcirat razne parade "drugačnih". :)

o+ nevone

Saj me ne, povem le mnenje... ali ti misliš da ne morem spat zaradi njih ali kako? :) Je pa moje mnenje tisto na katerega potem pride buren odziv dotičnih osebkov ki menijo da so Sveti in oni lahko mi pa ne :)

Zgodovina sprememb…

Saj me ne, povem le mnenje... ali ti misliš da ne morem spat zaradi njih ali kako? :) Je pa moje mnenje tisto na katerega potem pride buren odziv dotičnih osebkov ki menijo da so Sveti in oni lahko mi pa ne :)

Ok. O živciranju je pisal buttplugs.

o+ nevone

koramberger ::

Recimo, rasizem je prisoten že pri nižjih opicah. Se pravi ni privzgojen ali povzročen z družbo.
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/...

Shegevara ::

koramberger je izjavil:

Recimo, rasizem je prisoten že pri nižjih opicah. Se pravi ni privzgojen ali povzročen z družbo.

Rasizem je dedno privzgojen strah pred tujci oz. pred neznanimi ljudmi, ker je bilo tujcu evolucijski veliko bolje biti nenaklonjen.
Enako je pri opicah.

Shegevara je izjavil:

koramberger je izjavil:

Rasizem je dedno privzgojen strah pred tujci oz. pred neznanimi ljudmi, ker je bilo tujcu evolucijski veliko bolje biti nenaklonjen.
Enako je pri opicah.

Vsa ta kulturološka sranja imajo podlago v biološko pridobljeni lastnosti kot je nagon po preživetju in eliminaciji vsega, kar čutiš, da te ogroža, kar je spet v službi nagona po preživetju. Civilizacija, ki skuša te biološke predispozicije sanirati s civilizacijskimi normami, je pa seveda zelo labilna forma.

o+ nevone

Zgodovina sprememb…

• spremenila: nevone ()

nagobčnik ::

ohnowhy je izjavil:

nagobčnik je izjavil:

buttplugs je izjavil:

Mene ne ogroža človek, ki meni, da je podmornica. Ogroža pa moje živce takrat, ko hoče, da ga vsi poimenujemo podmornica.

A tvoje živce tud ogroža dejstvo, da si lahko skoraj vsepovsod na zahodu človek spremeni ime (= hoče, da ga poimenuješ tako, kot si želi)? Hudiča, tvoji živci morajo bit pa pod velikim pritiskom.

Se opravičujem, ampak tvoj sogovornik ni napisal, da si lahko spremeni ime v Podmornica, ampak, da misli, da je. Kot recimo, nekateri mislijo, da so Napoleon itd...

Napisal je, da ogroža njegove živce, ko si nekdo želi določeno poimenovanje s strani drugih. In na to sem odgovarjal. Zanimalo me je pa, če ogrožajo njegove živce tudi uradne spremembe poimenovanja (=imena) ali samo druge. To je bilo pa vprašanje. Z vprašajem.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 ::

koramberger je izjavil:

Vsak heteroseksualec naj pri sebi pomisli, če bi spal z osebo, ki je spremenila spol.

Kolega, jaz pa ti 100% garantiram da ob pivu ali dveh bi

tej

tej

pustil, da ti ga povleče. Odkril bi zagotovo prepozno...
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

buttplugs ::

nagobčnik je izjavil:

ohnowhy je izjavil:

nagobčnik je izjavil:

buttplugs je izjavil:

Mene ne ogroža človek, ki meni, da je podmornica. Ogroža pa moje živce takrat, ko hoče, da ga vsi poimenujemo podmornica.

A tvoje živce tud ogroža dejstvo, da si lahko skoraj vsepovsod na zahodu človek spremeni ime (= hoče, da ga poimenuješ tako, kot si želi)? Hudiča, tvoji živci morajo bit pa pod velikim pritiskom.

Se opravičujem, ampak tvoj sogovornik ni napisal, da si lahko spremeni ime v Podmornica, ampak, da misli, da je. Kot recimo, nekateri mislijo, da so Napoleon itd...

Napisal je, da ogroža njegove živce, ko si nekdo želi določeno poimenovanje s strani drugih. In na to sem odgovarjal. Zanimalo me je pa, če ogrožajo njegove živce tudi uradne spremembe poimenovanja (=imena) ali samo druge. To je bilo pa vprašanje. Z vprašajem.

Lahko se poimenuje v karkoli želi. To še ne pomeni, da ga bodo drugi tudi tako poimenovali. Naj si bo uradno ali neuradno.

vostok_1 je izjavil:

koramberger je izjavil:

Vsak heteroseksualec naj pri sebi pomisli, če bi spal z osebo, ki je spremenila spol.

tej

tej

Ma taka ni sile, to še jaz :P Samo kaj ko večina ni takih :) Če pa zgleda avtentično pa ni sile :P

Unknown_001 ::

Mato989 je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

koramberger je izjavil:

tej

tej

Ma taka ni sile, to še jaz :P Samo kaj ko večina ni takih :) Če pa zgleda avtentično pa ni sile :P

Agree, to dejansko lušno zgleda in da ne bi vedel da je spremenjen spol, tud zadržkov ne bi mel, priznam. Pismo pa ta primer bolje zgleda ko 80% žensk, ki harajo naokol.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Samo 90% je nikakvih :P

In v čem je potem problem, če ugotoviš, da je kar je, če si s storitvijo zadovoljen?

o+ nevone

V bistvu ni, vsaj pr men. Hell...je bolj huda kot nekatere "ta prave" s katerimi sem v preteklosti na žurkah, v alkoholiziranem stanju, zabredel.
I'd hit her even sober...
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

V bistvu ni, vsaj pr men. Hell...je bolj huda kot nekatere "ta prave" s katerimi sem v preteklosti na žurkah, v alkoholiziranem stanju, zabredel.
I'd hit her even sober...

Aja, pol te sam za druge skrbi. :D

o+ nevone

morbo ::

Transspolnost v športu je anti-ženska, ker dovoljuje moškim z umetnimi joški da nastopajo kot ženske.

Še ena nelogičnost ki jo podpirajo novodobne "feministke"...

Babnce itak nimajo smisla za humor ali pa je izrazito slabši od moških, samo poglejte top stand up komike vs top stand up komičarke, enako v Hollywoodu, nobena baba ni tak zabavna kot najboljši moški komedijanti...

Ups, se opravičujem to se ne sme govorit na glas v feminističnem svetu....

ZaphodBB ::

Ko smo ravno pri feminističnem svetu, anarhokolesarji rado poudarjajo znanstvene temelje in racionalnost. Očitno je to odraz njihovega priviligiranega imperialističnega ozadja.

https://archive.is/c7wus

Treba se bo bolj potrudit dragi anarhokolesarji, drugače se boste kmalu zbudili kot naceljni.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

SimplyMiha ::

Evo malo seksistične študije:

Almost all men are stronger than almost all women [OC]

Izkaže se, da ima velika večina moških močnejši prijem kot velika večina žensk. Šok!

Izkaže se, da ima velika večina moških močnejši prijem kot velika večina žensk. Šok!

Če misliš, da je to kakšen šok, se motiš.

o+ nevone

dice7 ::

Studija ni seksisticna, seksisticno je jemanje povprecne vrednosti studije kot pravilo pri navajanju svojega prav.

Kot primer imamo nek prostor v katerega lahko vstopijo vse osebe katere imajo grip strength 70. Kot je razvidno iz grafa imajo moski povprecni grip strength ~85, zenske pa tam 55. Logicni zakljucek tukaj seveda ni da bomo v prostor spuscali samo moske, _ker so itak mocnejsi od zensk_

Shegevara ::

Ah, zakaj se toliko osredotočamo na grip-strength? Skozi čas je vse manj profesij, kjer je telesna moč bistvenega pomena.

Čez 100 let bo to pribljižno toliko vredno kot glasnost riganja. Oh, moški glasneje rigajo, zanimivo, ampak who cares?

Problem je le v tem, da zdaj ni 100 let kasneje.

Zgodovina sprememb…

nevone je izjavil:

Če misliš, da je to kakšen šok, se motiš.

o+ nevone

Ja samo ko pa rečemo moški da smo moški povprečno močnejši se pa oglasijo primerki ki trdijo da to ni res, in da so ženske enake moškim, kar je seveda neumnost na kvadrat... Torej prvo se naj feministke in SJW zedinijo kaj zdaj, ali sta spola enaka in je samo vzgoja kriva da majo moški močnejši grip (recimo) ali je morda le "kriva" mati narava in evolucija?

dice7 je izjavil:

Studija ni seksisticna, seksisticno je jemanje povprecne vrednosti studije kot pravilo pri navajanju svojega prav.

Kot primer imamo nek prostor v katerega lahko vstopijo vse osebe katere imajo grip strength 70. Kot je razvidno iz grafa imajo moski povprecni grip strength ~85, zenske pa tam 55. Logicni zakljucek tukaj seveda ni da bomo v prostor spuscali samo moske, _ker so itak mocnejsi od zensk_

Feministke in SJWji bodo/boste oklicali standard 70 gripa za seksističen ker ni enak % žensk zmoglo vstopit, in boste zahtevali kvote :)

Zgodovina sprememb…

tikitoki ::

Mato989 je izjavil:

Zato pa pravim, survival of the fittest, je največji napredek človeštva, ko začnemo ljudi ki so labilni in manj sposobni pretrpet in prenest napore družbe in življenjam zavijat v vate in prekomerno ščitit (izven fizične nedotakljivosti) takrat dobimo po moji ocenah degenerirano družbo, in na koncu je prišlo do preobrata, ko se neumni množijo, pametnejši srednji sloj in višji srednji sloj pa pada v populaciji ker šteje cekin preden nardi prvega otroka...

Krivda tega so pa razne subvencije, otroški socialne itd... in tisti veleopevani čut do soljudi... medtem ko ga neumni nimajo da bi nataknili kondom ali metali na roke :)

Rezultat je viden potem v mentalno labilnih osebah ki se identificirajo kot trans in nespolniki in tretji NLP spol in podobno.

Ma kva ti bluzis, k ocitno nimas pojma o cem nabijas. Kot prvo, bogatejsi niso avtomaticno pametnejsi, ker je to v vecini primerov povezano z rojstvom s srebrno zlico v ustih. Pika.

Pa 2 miljona slovenckov, ki se tko al tko bolj malo mnozijo so slab primer. Imas nerazvit svet v katerem je rodnost res hud problem in jih ocitno neobstoj socilne podpore, otroskih dokladov,... popolnoma nic ne ovira.

Ocitno so faktorji drugje. Mogoce v tem, da imas moznost poceti kaj drugega. Iti na pocitnice, smucanje in ne zelis vsega casa posvetiti potomcem.

Bi bilo pa lepo, ce bi ljudje se nehali mnoziti kot zajci, ker zal ni nobenega pest controla, kot ga imajo v avstraliji.

LovelyTruth ::

Večina biznisov so začeli ljudje ki so bili bolj delavni kot pametni, potem ko je biz ratal ogromen so kupili pametne ki delajo za njih...
The 500 executives collectively earned about 465 college degrees, which means about 35 executives didn't graduate from college.
https://www.quora.com/How-may-CEOs-of-t...

Bill gates, Ted Turner, kot vem Ford ni sploh imel izobrazbe...

Pri denarju je ideja in delavnost bolj pomembna kot IQ!

Še več, ponavadi tipi ki so doktorji nikoli ne ratajo bogati ampak vedno delajo za nekoga v neki kleti...

Zgodovina sprememb…

Ponavljam. Mož v vojski, žena doma...je najučinkovitejši sistem za širjenje človeštva.
Proti temu ne pomaga ne Richard Dawkins, ne F35 in ne anarhokolesarji.

Brez nezaščitenega fukanja, nobena ideologija te ne reši.

Ne bi bilo prvič, da bi nazadnjaška kultura preplavila naprednejšo.
There will be chutes!
It came from the lab.

gruntfürmich ::

LovelyTruth je izjavil:

Večina biznisov so začeli ljudje ki so bili bolj delavni kot pametni, potem ko je biz ratal ogromen so kupili pametne ki delajo za njih...
The 500 executives collectively earned about 465 college degrees, which means about 35 executives didn't graduate from college.
https://www.quora.com/How-may-CEOs-of-t...

Bill gates, Ted Turner, kot vem Ford ni sploh imel izobrazbe...

Pri denarju je ideja in delavnost bolj pomembna kot IQ!

Še več, ponavadi tipi ki so doktorji nikoli ne ratajo bogati ampak vedno delajo za nekoga v neki kleti...

ne ločiš med izobrazbo, pametjo, delavnostjo, ter denarjem/bogastvom... zato pa ne sklepaš pravilno. butast se nebene od teh stvari ne loti ki jih ti omenjaš oz mu nikoli ne uspejo.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

LovelyTruth ::

ne ločiš med izobrazbo, pametjo, delavnostjo, ter denarjem/bogastvom... zato pa ne sklepaš pravilno. butast se nebene od teh stvari ne loti ki jih ti omenjaš oz mu nikoli ne uspejo.

torej nekdo ki je delaven pa ni tok pameten ne more uspet?

ena ideja ti lahko prinese bogastvo!

Delavnost v dolgem roku premaga talent, talent plus delavnost pa da nerealne rezultate!

Ko govoriš o butastem povej kaj misliš? So to prizadeti ljudje, o kakem procentu govoriš?
IQ 50-70?
Prvo moraš definirat kaj butast pomeni, potem imamo lahko normalno debato!

LovelyTruth je izjavil:

torej nekdo ki je delaven pa ni tok pameten ne more uspet?

ena ideja ti lahko prinese bogastvo!

Delavnost v dolgem roku premaga talent, talent plus delavnost pa da nerealne rezultate!

Ko govoriš o butastem povej kaj misliš? So to prizadeti ljudje, o kakem procentu govoriš?
IQ 50-70?
Prvo moraš definirat kaj butast pomeni, potem imamo lahko normalno debato!

Butast je recimo vsakdo ki naredi otroka ki ga potem ne more brez botrstva države (doklade, subvencije vrtca itd.) vzdrževat... Ne glede na IQ.

dice7 ::

Drzava ce hoce obstajat dlje kot 40 let more pomagat najsibkejsim; t.j. otrokom

Wrop ::

dice7 je izjavil:

Drzava ce hoce obstajat dlje kot 40 let more pomagat najsibkejsim; t.j. otrokom

Državo prav malo briga kaj bo jutri.

Truga ::

Folk ze mnozi ravno prav. To da politiko vodijo ksenofobi pa potegne za sabo pac dolocene posledice.

Hmm, otvoritev olimpijskih iger v Riu je na plano izvlekla promiskutetno nrav žensk, ki se sicer pritožujejo nad seksualno objektivizacijo. Dve besedi: zastavonoša Tonge.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB ::

Wow, Joe Biden je mizoginist...

That is so gross.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Veš v čem je razlika v stališčih glede splava? V tem, da ena stran ga dovoljuje (zase) in ne vsiljuje (drugim), druga ga pa (zase) ne dovoljuje in to vsiljuje (drugim).

o+ nevone

nevone je izjavil:

Veš v čem je razlika v stališčih glede splava? V tem, da ena stran ga dovoljuje (zase) in ne vsiljuje (drugim), druga ga pa (zase) ne dovoljuje in to vsiljuje (drugim).

o+ nevone

Glej problem glede splava je v tem (trenutno) da ima vse od spolnega odnosa naprej vso moč v rokah ženska..... kondom ni 100%, tabletka tudi ne, ostane vazektomija (po 35 letu) ki pa je operativni poseg!

Torej četudi jaz dam na sebe kondom, in ženska je celo KT, obstaja verjetnost da bo zanosila, in ČE zanosi, in pride do nezaželene nosečnosti ima vso moč v rokah ženska... glede splava, kar se mi zdi še vedno ok, ne zdi se mi pa ok, da moški nima moči čeprav si otoka ne želi, zato bi moralo biti tako, da če moški izrazi da je otrok nezaželjen dokelr se ga da normalno splavit, in ženska tega ne naredi, da bi bil prost vseh finančnih bremen in starševstva...

Tako ohranimo žensko odločitev nad telesom in moško odločitev v kolikor pride do nezaželene nosečnosti...

Male abortion...google it
There will be chutes!
It came from the lab.

jype ::

Mato989> Glej problem glede splava je v tem (trenutno) da ima vse od spolnega odnosa naprej vso moč v rokah ženska.....

Ne, to ni problem. Problem je, da ti misliš, da je to problem.

Mato989> in pride do nezaželene nosečnosti ima vso moč v rokah ženska...

Tako je. Ker gre za njeno telo. Če bi šlo za tvoje, bi mel pa vso moč v rokah ti. Razumem, da bi ti rad imel nadzor nad telesom neke druge osebe, a to žal ne bo šlo.

Mato989> Tako ohranimo žensko odločitev nad telesom in moško odločitev v kolikor pride do nezaželene nosečnosti...

Konzervativce boš zelo težko prepričal v kaj tako radikalnega, čeprav je popolnoma smiselno.

Mato989> ne zdi se mi pa ok, da moški nima moči čeprav si otoka ne želi

Če nočeš otrok, potem se odpovej spolnim odnosom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

frudi ::

jype je izjavil:

Če nočeš otrok, potem se odpovej spolnim odnosom.

Je bil "argument" vseh nasprotnikov splava, vedno in povsod.

V resnici gre za skrajno represivno stališče, ki demonizira človeško spolnost. Tako žensko, kot moško. Skrajni čas, da prenehamo s tako univerzalno nehumanimi argumenti.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
««
24 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

So ženske slabše programerke ali samo necenjene? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Rezultati
25462275 (56198) jype

Več podobnih tem