Forum » Pomoč in nasveti » Win8 - izguba WiFi omrežja vsakih par sek..
Win8 - izguba WiFi omrežja vsakih par sek..
TH321 ::
Pozdravljeni,
ker nimam izkušenj z Windows 8.1 se obračam na vas ... Računalnik (nov iz trgovine) izgubi povezavo z wifi omrežjem vsakih cca 30 sekund ... Za ponovno vzpostavitev moram iti v 'omrežja' in nato klikniti vzpostavi povezavo. Skratka zelo nadležno.
Omrežje je zelo močno (4-5 črtic), tako da v tem definitivno ni problem.
Zanima me še kje odpraviti utripanje zaslona - izgleda kot prilagajanje svetlobi vendar to definitivno ni, saj je svetloba v sobi ves čas ista.
Lp
ker nimam izkušenj z Windows 8.1 se obračam na vas ... Računalnik (nov iz trgovine) izgubi povezavo z wifi omrežjem vsakih cca 30 sekund ... Za ponovno vzpostavitev moram iti v 'omrežja' in nato klikniti vzpostavi povezavo. Skratka zelo nadležno.
Omrežje je zelo močno (4-5 črtic), tako da v tem definitivno ni problem.
Zanima me še kje odpraviti utripanje zaslona - izgleda kot prilagajanje svetlobi vendar to definitivno ni, saj je svetloba v sobi ves čas ista.
Lp
black ice ::
Imaš naložene gonilnike za mrežno in grafično kartico? Večinoma jih najde tudi preko Windows Update.
TH321 ::
Da, vse ostalo dela na tem routerju brez problema ...
Ravno to me čudi.
Tudi gonilniki so vsi inštalirani. In vsa Acer navlaka tudi. Je bilo že vse prednaloženo.
Ravno to me čudi.
Tudi gonilniki so vsi inštalirani. In vsa Acer navlaka tudi. Je bilo že vse prednaloženo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteten domači routerOddelek: Kaj kupiti | 4662 (3217) | blackbfm |
» | Hiter žični routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2068 (1479) | beta1 |
» | xbox wireless tezaveOddelek: Konzole | 1193 (1089) | Dino23 |
» | Siol TV brezžično do prenosnikaOddelek: Omrežja in internet | 10151 (6940) | trnvpeti |
» | Postavitev mreže v pisarniOddelek: Omrežja in internet | 2333 (1857) | TESKAn |