Forum » Loža » kupovanje po facebooku
kupovanje po facebooku
Limona ::
Lep pozdrav,
Na facebooku imam dodanega nekega človeka iz anglije, ki prodaja oblačila, pa me sedaj zanima par stvari.
Če naročim te obleke od njega je možno da mu stvari plačam po povzetju?
Ali je varno če vnaprej plačam preko paypala, saj gre za vsaj 100€ in nočem da me prinese okoli.
Prosim delite z mano vaše izkušnje z kupovanjem po takem sistemu in mi povejte če je to sploh varno.
Sumim da pač nateguje preko facebooka.
Čeprav ima gor slike z svojim podpisom in datumom zraven slikane robe.
hvala
Na facebooku imam dodanega nekega človeka iz anglije, ki prodaja oblačila, pa me sedaj zanima par stvari.
Če naročim te obleke od njega je možno da mu stvari plačam po povzetju?
Ali je varno če vnaprej plačam preko paypala, saj gre za vsaj 100€ in nočem da me prinese okoli.
Prosim delite z mano vaše izkušnje z kupovanjem po takem sistemu in mi povejte če je to sploh varno.
Sumim da pač nateguje preko facebooka.
Čeprav ima gor slike z svojim podpisom in datumom zraven slikane robe.
hvala
Machete ::
Kar te zanima si si že sam odgovoril, ostalo pa ti mi ne moremo, ker nismo prodajalec, katerega omenjaš.
Bizkit45 ::
nisi zaarovan pod nobenim pogojem, tako da beži stran :) res ga pa vpraši zakaj ni na ebayu..tam si vsaj malo zavarovan
M-XXXX ::
Pa kupi v več delih. Če zgubiš 20€ ne bo večje tragedije, pa videla boš kako ter kaj stvari potekajo :)
anketar ::
vpraš ga za EORI št., če je podjetje in pošilja tud izven eu
http://ec.europa.eu/taxation_customs/dd...
http://ec.europa.eu/taxation_customs/dd...
Limona ::
eh ni podjetje, ponaredke oblačil prodaja.
pa me zanima če je možno da po povzetju plačam.
pa me zanima če je možno da po povzetju plačam.
Boone ::
Saj tudi če po povzetju plačaš, ne moreš vedeti kaj je v škatli. Ker paketa ti ne bodo pustili odpreti preden zanj podpišeš/plačaš.
#000000 ::
boone to ni čist res, lahko zahtevaš na pošti ali kje drugje KOMISIJSKO odprtje paketa, da se prepričaš če ni nateg.
bastadu ::
Boone ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neresen kupec na facebook marketplaceOddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1457) | opeter |
» | PrevarantiOddelek: Pomoč in nasveti | 3910 (2382) | mikhaair |
» | Pregled pošiljke pred plačilomOddelek: Loža | 4350 (2491) | N0t0ri0us |
» | Vprašanje glede pošteOddelek: Loža | 4431 (3645) | Alamar |
» | Prevara (goljufija) na bolha.com (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27825 (25636) | galu |