Forum » Pomoč in nasveti » težave z wifi povezavo
težave z wifi povezavo
crazzykiki ::
pozdravljen!
Imam windows 8.1 pro in iimam tezave z internetom. Ko se želim brezžično povezati ne morem vklopiti wifi-ja. Grem pod nastavitve; wifi;vklop-izklop in kliknem gor pa negre in ostane izklopljeno. Mislim pa vem zakaj. Enkrat mi je bratranec ko sem gledal lastnosti wifi-ja stisnil na onemogoči. Sedaj pa negre. Pa slika ka vete kje:
LP in hvala za odgovore
Kristjan
Imam windows 8.1 pro in iimam tezave z internetom. Ko se želim brezžično povezati ne morem vklopiti wifi-ja. Grem pod nastavitve; wifi;vklop-izklop in kliknem gor pa negre in ostane izklopljeno. Mislim pa vem zakaj. Enkrat mi je bratranec ko sem gledal lastnosti wifi-ja stisnil na onemogoči. Sedaj pa negre. Pa slika ka vete kje:
LP in hvala za odgovore
Kristjan
Daniel ::
Če je to prenosnik imaš še na tipkovnici bližnjico, ki izklopi in vklopi WIFI. Ponavadi je kombinacija funkcijske tipke (FN) in katere of F (1-12) tipk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pametno wifi stikalo 220v na senzorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9631 (1801) | laguna1 |
» | Prenosnik - novi windows, ni wifijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1424 (1057) | stiper7 |
» | NAS ds212j hitrost prenosa! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9906 (8938) | BlaY0 |
» | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1951 (1598) | AlphaOne |
» | Wifi problemOddelek: Operacijski sistemi | 1156 (785) | Icematxyz |