Forum » Mobilne tehnologije » Goclever Orion 100 tablica in flash
Goclever Orion 100 tablica in flash
PacificBlue ::
Na omenjeni tablici (link) je gor stock 4.2.2 rom. Naložil bi novejšega npr. kitkat 4.4.4, me pa zanima točen postopek, ker tablica ni moja in je ne bi rad zabrikal. Obstaja na uradni strani program RKBatchTool, s katerim je možno nardit flash za stock rom. Možnost je tudi verjetno, da bi tablico rootal in preko sd kartice flashal tablico, samo ne najdem programa, ki bi naredil to. Vsaka pomoč je dobrodošla.
lp
lp
- spremenil: PacificBlue ()
hojnikb ::
glede na to, da je to china tablica (katerih variacij je skoraj neskončno) kr pozabi na custom rom. Vsaj tak ki bo delal spodobno z dotično tablico.
Rootana bi pa že mogla bit.
Rootana bi pa že mogla bit.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
PacificBlue ::
Za root ravno nisem siguren, ker rootchecker program mi javi, da root access is not properly installed on this device. Za custom rom sem se pa ravno to najbolj "bal", da bo težko šlo skozi. Pač tablica je od nečaka, ki jo je napolnil z igrami in zdaj mu šteka na polno, pa bo verjetno bolje, da jo samo počistim..ali pa če obstaja novejši stock rom, samo nisem še zasledil kje tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android -ROOT (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7140 (3771) | max157 |
» | CyanogenMod je mrtev, naj živi Lineage (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17943 (12460) | Jst |
» | Katere ROMe uporabljate?Oddelek: Operacijski sistemi | 3866 (2921) | SaXsIm |
» | Samsung bojda pripravlja manjši Galaxy S3Oddelek: Novice / Android | 12180 (10170) | klinker |
» | Samsung potrdil: ICS-a za Galaxy S / Galaxy Tab ne bo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 21290 (16190) | RejZoR |