Forum » Loža » z letalom v Oslo (najcenejša varianta)
z letalom v Oslo (najcenejša varianta)
zero_max ::
Živjo,
nimam veliko izkušenj kar se tiče letalskega prometa. Raje se vozim sam z avtom okoli...in vas sprašujem za nasvet...v maju grem v Oslo (Norveška), 2 osebi...
zanima me najcenejša ali pa ne zelo draga letalska varianta (lahko tudi iz Avstrije, Italije ali Hrvaške iz krajev, ki so dovolj blizu slovenske meje).
Hvala za odgovore in nasvete!
LP
nimam veliko izkušenj kar se tiče letalskega prometa. Raje se vozim sam z avtom okoli...in vas sprašujem za nasvet...v maju grem v Oslo (Norveška), 2 osebi...
zanima me najcenejša ali pa ne zelo draga letalska varianta (lahko tudi iz Avstrije, Italije ali Hrvaške iz krajev, ki so dovolj blizu slovenske meje).
Hvala za odgovore in nasvete!
LP
overlord_tm ::
Enako iz Trsta v Rygge. Povratna karta je bila cenejsa kot bus iz letalisca do Osla :)
EDIT: ocitno ni vec te linije :(
Se vedno je Pula, ampak leti samo poleti.
EDIT: ocitno ni vec te linije :(
Se vedno je Pula, ampak leti samo poleti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: overlord_tm ()
The Player ::
leto nazaj sem zasledil zanimiv članek, kjer primerja SŽ z letalsko karto do Osla.
http://www.finance.si/8808540/Namesto-z...
V članku pravi, da je povratna karta do Osla iz trevisa stala 60EUR (z ryan airom), kar je drobiž v primerjavi koliko sem dal za pot do helsinkov (400EUR).
Za hec, sem šel gledat, in mi ni ratal dobit tako poceni ponudbe (najcenejša ki sem jo dobil je 200EUR). Menda se da priti še ceneje skozi.
Probi še ti, pa ne pozabit pobrisat piškotke po vsakem novem iskanju, da ti ne bo nabiju cene po nepotrebnem
http://www.finance.si/8808540/Namesto-z...
V članku pravi, da je povratna karta do Osla iz trevisa stala 60EUR (z ryan airom), kar je drobiž v primerjavi koliko sem dal za pot do helsinkov (400EUR).
Za hec, sem šel gledat, in mi ni ratal dobit tako poceni ponudbe (najcenejša ki sem jo dobil je 200EUR). Menda se da priti še ceneje skozi.
Probi še ti, pa ne pozabit pobrisat piškotke po vsakem novem iskanju, da ti ne bo nabiju cene po nepotrebnem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: The Player ()
Apple ::
Mi smo leteli za 15 EUR v obe smeri, sicer iz Londona... Do Londona iz Ljubljane nas je takrat stalo cca 100 EUR.
LP, Apple
Zeberdee ::
Ljubljana od 270 (233 je čez istanbul +1)
Milan bergamo od 63
Marco polo od 143
Dunaj 155
Zadar 40 (recimo 6-10.5)
Pula 126
Milan bergamo od 63
Marco polo od 143
Dunaj 155
Zadar 40 (recimo 6-10.5)
Pula 126
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potovanje v New York ali San Francisco? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 38195 (34882) | Miha_T |
» | polet v london, ipd.Oddelek: Loža | 3491 (2440) | koyotee |
» | Trip to Manchester (anglija)Oddelek: Loža | 2249 (1880) | unit3d |
» | Najceneje do LondonaOddelek: Loža | 10274 (7762) | innerspace |
» | Let z letalom na Irsko.Oddelek: Loža | 4127 (2116) | MitjaM. |