Forum » Pomoč in nasveti » IPTV + LAN
IPTV + LAN
pia2001slo ::
Pozdrav,
zanima me naslednje..v sobi imam eno utp vtičnico ki pelje do centralne omare kjer je T-2 modem,router,...v tej sobi bi imel iptv in lan, vendar lan ne direktno na T-2 modem ampak preko routerja. Je sploh izvedljivo brez da se vleče še en kabel ker ne bo šlo - je zraven še coax pa velika razdalja ?
Ne vem če T-2 sploh omogoča TV če le-ta ni direktno na recimo port 3 ali 4 na modemu
hvala
zanima me naslednje..v sobi imam eno utp vtičnico ki pelje do centralne omare kjer je T-2 modem,router,...v tej sobi bi imel iptv in lan, vendar lan ne direktno na T-2 modem ampak preko routerja. Je sploh izvedljivo brez da se vleče še en kabel ker ne bo šlo - je zraven še coax pa velika razdalja ?
Ne vem če T-2 sploh omogoča TV če le-ta ni direktno na recimo port 3 ali 4 na modemu
hvala
Lucio ::
Mene pa zanima ali T-2 omogoča da na VDSL in naročilu ene TV gledam TV na dveh televizijah hkrati vendar različne programe.
OmegaBlue ::
Odpri si svojo temo ali najdi primerno tvojemu vprašanju, ne hijackat tem.
Da ti odgovorim, če imaš dovolj dobro sinhronizacijo lahko gledaš 2 različna kanala. Ampak za ogled na TV potrebuješ STB, razen če ustvarjaš z raznimi domačimi zvarki.
Da ti odgovorim, če imaš dovolj dobro sinhronizacijo lahko gledaš 2 različna kanala. Ampak za ogled na TV potrebuješ STB, razen če ustvarjaš z raznimi domačimi zvarki.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Daniel ::
Načeloma gre tudi čez Router, če je omogočen multicast promet. Ni pa to zmeraj najboljša rešitev saj precej obremenjuje omrežje, ker se multicast pošilja na vse porte.
celebro ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 ip tv vprašanjeOddelek: Omrežja in internet | 5093 (4402) | sandmat |
» | Innbox Powerline PLC (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15663 (14378) | ...:TOMI:... |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14891 (13480) | styled |
» | T-2 IPTV na računalniku - pomočOddelek: Omrežja in internet | 15182 (5124) | DennisDee |
» | "Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10442 (8737) | rezator |