Forum » Pomoč in nasveti » Maximalna velikost diska ?
Maximalna velikost diska ?
bbobst ::
Imam plato Abit KX7-333 pa nikjer (priročnik , Abit stran-zadnji bios) ne zasledim podatka kolikšno maximalno velikost diska podpira.
Tole me zelo zanima ker bom kupoval disk.
Tole me zelo zanima ker bom kupoval disk.
Sh4D0w ::
Glej!
Pojdi v moj racunalnik, lastnosti diska in tam sestej nezasedeni in zasedeni prostor.
Tako bos dobil okvirno, koliko prostora imas.
Se opravicujem zaradi sumnikov. Mi ne delajo
Lep pozdrav!
Pojdi v moj racunalnik, lastnosti diska in tam sestej nezasedeni in zasedeni prostor.
Tako bos dobil okvirno, koliko prostora imas.
Se opravicujem zaradi sumnikov. Mi ne delajo
Lep pozdrav!
V-i-p ::
Sh4DOw: tole si pa fino zamešal. Saj ne sprašuje po velikosti trenutnega diska, sprašuje, kolikšne velikosti diskov njegova plata še podpira. Ali mu ga bo plata bp zaznala ko bo notri fliknil 80 ali 120gb mrcino.Bbobst, sicer ne bom pametoval, si pa skoraj upam staviti da na tvoji plati ne bo problemov, brez skrbi...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Lith ::
Tukaj piše, da podpira ATA 133 diske, kar predvidevam tudi nad 137GB, v disk FAQ pa piše da tudi 160 GB disk podpira ravno tvoja plošča
OK ?
OK ?
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD disk za prenosnikOddelek: Strojna oprema | 4618 (3729) | Unknown_001 |
» | Socket 7 - maksimalna velikost diskaOddelek: Strojna oprema | 1784 (1527) | Tomay |
» | Max velikost HDDOddelek: Strojna oprema | 1193 (1049) | micron1 |
» | maxtor 80GB v celerona 300Oddelek: Kaj kupiti | 820 (737) | der_Alte |
» | Ibm deskstar 120 GB diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (974) | Heisenberg |