Forum » Šport » Preworkout Izdelek ?
Preworkout Izdelek ?
deyvid ::
Zdravo
Zanima me nekaj glede preworkout izdelkov,rad bi vprašal kateri se splača kupiti do maks 45evrov.Za zdaj sem našel samo ta produkt
http://www.aminostar.si/myocell-5-phase... In se mi zdi da je zelo dober ima veliko količino vsega.
Ali je kakšen boljši ? Za zdaj samo uporabljam kreatin in gainer.Rad bi pa dodal preworkout da vidim kakšni bodo rezultati saj se
nekaterim osebam od preworkout izdelka poveča moč in lahko dvigujejo težje.
Zanima me nekaj glede preworkout izdelkov,rad bi vprašal kateri se splača kupiti do maks 45evrov.Za zdaj sem našel samo ta produkt
http://www.aminostar.si/myocell-5-phase... In se mi zdi da je zelo dober ima veliko količino vsega.
Ali je kakšen boljši ? Za zdaj samo uporabljam kreatin in gainer.Rad bi pa dodal preworkout da vidim kakšni bodo rezultati saj se
nekaterim osebam od preworkout izdelka poveča moč in lahko dvigujejo težje.
- zaklenil: Ziga Dolhar ()

krOOokO ::
Samo da so dodatki a? Da bi pa optimalno treniral in optimalno zadovoljeval makro potrebe glede na cilje pa ne.
Smešno.
Smešno.
LuGi ::
iskreno noben izdelek, ki ga dobis v trgovini nebo bistveno povečal tvoje moči
move on nothing to see here.
Xserces ::
Najprej prehrana in v nulo spiljen trening nato dodajaš dodatke po potrebi za piko na i.
+ to da si na narobnem forumu in si spet sprožil vojno med enimi ki to zagovarajajo in drugimi ki to ne.
+ to da si na narobnem forumu in si spet sprožil vojno med enimi ki to zagovarajajo in drugimi ki to ne.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
Samo da so dodatki a? Da bi pa optimalno treniral in optimalno zadovoljeval makro potrebe glede na cilje pa ne.
Smešno.
Smešno ja...Če bi imel dva "klona" sebe in eden nebi jemal ničesar razen prehrane in drugi bi jemal kreatin,preworkout,gainer bi se mu prej poznalo
ko pa osebi ko ima samo pravilno prehrano. #BroScienceLife
Najprej prehrana in v nulo spiljen trening nato dodajaš dodatke po potrebi za piko na i.
Rajši postam na tej strani saj naprimer "če napišem kaj na maxximum glede tega bom moral čakati par dni da sploh kdo odpiše"
iskreno noben izdelek, ki ga dobis v trgovini nebo bistveno povečal tvoje močimove on nothing to see here.
Kreatin/Kofein ti bo povečal moč in je tudi dokazano samo ne si misliti iz dvigovanja 25kg in potem ko vzameš kreatin lahko dvigneš 50 kg...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deyvid ()
thramos ::
Razlika bi bla v par % in ne omembe vredna oz. sploh opazna. Medtem ko ima dober trening (in prehrana) odločujoč vpliv. O tem kakšne informacije dobiš na forumu preprodajalcev dodatkov, pa rajši ne bi ;).
Razlika bi bla v par % in ne omembe vredna oz. sploh opazna. Medtem ko ima dober trening (in prehrana) odločujoč vpliv. O tem kakšne informacije dobiš na forumu preprodajalcev dodatkov, pa rajši ne bi ;).
Pomoje ne samo v par % saj če imaš prehranske dodatke in če se hočeš zrediti ti to pomaga precej.Trening pa tako ali tako delam vredo saj imam inštrukturja :P

krOOokO ::
Mali nadobudnež tale deyvid kaj naj rečem :D Niti osnov vidim, da nimaš, glede nato kakšne pišeš.
Kofein veča moč fantje! :D
Malo si poglej NMZ, ti ne bo škodilo.
thramos ::
Pomoje ne samo v par % saj če imaš prehranske dodatke in če se hočeš zrediti ti to pomaga precej.
To si verjetno zvedel na maxx forumu? Al na bodybuilding.com?
Ja tudi.Samo nisem pa oseba ko bi šla kupovat herballife šejke,..
Mali nadobudnež tale deyvid kaj naj rečem :D Niti osnov vidim, da nimaš, glede nato kakšne pišeš.
http://www.theatlantic.com/health/archi...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deyvid ()
mitja73 ::
Glede na to koliko ti ki to prodajajo zmečejo denarja v marketing je to enako kot če bi sladkor prodajali po ceni kokaina.
Povzetek naj si pa vsak sam naredi.
Povzetek naj si pa vsak sam naredi.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prehranski dodatki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31618 (10885) | itonlineai |
| » | fitnesOddelek: Loža | 6619 (6083) | Hayabusa |
| » | MAMMUT proteiniOddelek: Loža | 11544 (10777) | alexa-lol |
| » | Proteinska hranaOddelek: Loža | 17236 (16490) | kukanja |
| » | Kako povečat apetit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21683 (19026) | Adrijan0 |