Forum » Omrežja in internet » Dostop do voyo.si
Dostop do voyo.si
punxmas ::
Zdravo!
V marcu se je na voyu začel predvajati Big Brother. Večkrat me zamika, da bi si dogajanje v hiši neposredno ogledal tudi sam, a na voyu nimam aktivne naročnine.
Je kdo tako prijazen, da bi mi zaupal njegovo up. ime in geslo, da bi si BB lahko ogledal? Pišite mi na PM.
V marcu se je na voyu začel predvajati Big Brother. Večkrat me zamika, da bi si dogajanje v hiši neposredno ogledal tudi sam, a na voyu nimam aktivne naročnine.
Je kdo tako prijazen, da bi mi zaupal njegovo up. ime in geslo, da bi si BB lahko ogledal? Pišite mi na PM.
Si že poizkusil srečo? :D
Za pokalni el clasico mi jo je nekdo posodil, tako da prijazni ljudje obstajajo.
Za pokalni el clasico mi jo je nekdo posodil, tako da prijazni ljudje obstajajo.
loveJDM ::
s svojim telefonom si naredi 14dni free potem pa preklici,po 14ih vzemi ocetov telefon,naslednic pa od mame itd..vec ko 2mesca pa bigbrother tak nebo trajal recimo.Realno ta voyo ni vreden 5e hah,10dobrih filmov je gor ,edino ce res rad gledas BB-ja...jaz sem ga imel v casu Copa del reya ker drugje ni prenosa.
shadeX ::
Za naredit voyo račun moraš imeti aktivno kreditno kartico oz. aktiven paypal. Tako da ne bo tako preprosto. Žal..
LJ4L ::
shadeX od kdaj pa to? v času ko sem enkrat nekaj pogledal samo telefon za 14 dnevni trial to je pa vse. Ni bilo kreditne/paypala ker nej bi to se plačalo prek telefona.
LP from LJ
s svojim telefonom si naredi 14dni free potem pa preklici,po 14ih vzemi ocetov telefon,naslednic pa od mame itd..vec ko 2mesca pa bigbrother tak nebo trajal recimo.Realno ta voyo ni vreden 5e hah,10dobrih filmov je gor ,edino ce res rad gledas BB-ja...jaz sem ga imel v casu Copa del reya ker drugje ni prenosa.
Saj to, ker dejansko ni vreden toliko denarja. Prijatelj, ki mi je "posodil" njegov račun, je prav tako rekel, da neke dobre vsebine na njem ni. Ogledali smo si samo pokalno tekmo Real:Barcelona.
Ta 14-dnevni zastonj dostop si preizkusil?
shadeX ::
bambam20 ::
vec ko 2mesca pa bigbrother tak nebo trajal recimo.
Trajal bo 3 mesece :).
a to sranje nekdo dejansko gleda ????
Dejansko določeni "to sranje" gledamo in opazujemo obnašanje in reakcije ljudi, ki so "prisiljeni" prostovoljno sobivati skupaj.
Najprej vsi prijatelji, zdaj pa počasi niso več vsi prijatelji in jim že popuščajo zavore in kažejo pravi obraz :).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Phantomeye ::
vec ko 2mesca pa bigbrother tak nebo trajal recimo.
Trajal bo 3 mesece :).
Dejansko določeni "to sranje" gledamo in opazujemo obnašanje in reakcije ljudi, ki so "prisiljeni" prostovoljno sobivati skupaj.
Najprej vsi prijatelji, zdaj pa počasi niso več vsi prijatelji in jim že popuščajo zavore in kažejo pravi obraz :).
Kje je meja med sociološkim opazovanjem in gledanjem kot obliko preživljanja prostega časa? :D
D3m ::
In kje je meja med igranjem in kar vidiš na ekranu, ko par zadev editirajo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Netrunner ::
Sranje je še preveč lepa beseda za tak show. To lahko gledajo samo tisti ki nimajo svojega življena oz. imajo dolgočasnega, kar pa na žalost jih je precej. Ne razumem ljudi ki porabljajo svoj čas da gledajo en kup primitivcev v eni hiši in samo upajo da bodo videli kako sex sceno ipd... No to je samo moje mnenje... da ne bo kdo preveč užaljen
black ice ::
Maš že pod predlaganimi temami spodaj. Lenoba ni kvaliteta s katero bi se lahko pohvalil.
Voyo
Voyo
Excalibrus ::
Ni kvalitetnih vsebin, strem je boljše najti na webu, da o kvaliteti komentatorjev ne govorimo... Govorim o streamih tekem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thor: Love and Thunder [Thor 4] (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15434 (5388) | Ganon |
» | Netflixu bežijo ameriški gledalci, drugod počasnejša rast novih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 23616 (20661) | Geho |
» | Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 43527 (37172) | next3steps |
» | Kickass šu po gobe.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21750 (14316) | PrimozR |
» | Trgajo mi denar ?Oddelek: Loža | 6589 (5269) | Tilen |