Forum » Pomoč in nasveti » Težavam z računalnikom
Težavam z računalnikom
Heheheheh ::
Živjo,
Imam eno vprašanje. Moj računalnik se na vsake toliko časa nekako samodejno resetira al pa zmrzne in v tem primeru ga moram resetirat sam.
Zanimam me v čem bi lahko bil problem?
Predvidevam da je problem v napajalniku, uporabljam 650w napajalnik.
Računalnik se 99,9% ne pregreva :)
Specifikacije računalnika:
-AMD FX8120
-Asus Sabertooth 990FX
-Corsair Venegance 16gb
-Corsair H75
Imam eno vprašanje. Moj računalnik se na vsake toliko časa nekako samodejno resetira al pa zmrzne in v tem primeru ga moram resetirat sam.
Zanimam me v čem bi lahko bil problem?
Predvidevam da je problem v napajalniku, uporabljam 650w napajalnik.
Računalnik se 99,9% ne pregreva :)
Specifikacije računalnika:
-AMD FX8120
-Asus Sabertooth 990FX
-Corsair Venegance 16gb
-Corsair H75
MIHAc27 ::
Operacijski sistem? Upam da 7...
Pojdi v nadzorno ploščo, Sistem, Advanced system setting (na levi spodaj), V okencu ki se odpre poleg sistem and recovery klikni Setting (nastavitve). Tukaj odstrani kljukico v polju - Avtomaticly restart. Poklikaj OK oz Apply, Uporabi,...
Sedaj se ne bo resetiral ampak bo obstal na modrem zaslonu. Sporoči kaj za eno napako dobiš in kodo (npr. 0x000001a).
Ker ja, lahko je napajalnik, lahko je pa še veliko drugih stvari (Ram, disk, sistem).
Če se vseeno resetira... je verjetno napajalnik.
Pojdi v nadzorno ploščo, Sistem, Advanced system setting (na levi spodaj), V okencu ki se odpre poleg sistem and recovery klikni Setting (nastavitve). Tukaj odstrani kljukico v polju - Avtomaticly restart. Poklikaj OK oz Apply, Uporabi,...
Sedaj se ne bo resetiral ampak bo obstal na modrem zaslonu. Sporoči kaj za eno napako dobiš in kodo (npr. 0x000001a).
Ker ja, lahko je napajalnik, lahko je pa še veliko drugih stvari (Ram, disk, sistem).
Če se vseeno resetira... je verjetno napajalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crknil napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 5516 (3896) | Marko86 |
» | Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13304 (12303) | solatko |
» | Problemi - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2220 (2092) | Seljak |
» | kaj se dogaja z pcjem ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3681 (3128) | Nummy |
» | Računalnik se konstantno resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 2124 (1881) | Teta Pehta |