Forum » Izdelava spletišč » Nedosegljiva spletna stran po posodobitvi Joomle
Nedosegljiva spletna stran po posodobitvi Joomle
atair ::
Pozdravljeni.
Joomlo 2.5.17 sem posodobil na Joomlo 3.4. Posodobitev je potekala brez težav, težava pa se je pojavila, ker ne morem naložiti spletne strani (spletna stran je bela, brez obvestila o napaki). Dostop do backend joomle imam, vendar ne morem shranjevati sprememb (npr. gesla uporabnikov, spremembe v člankih, ...). Po posodobitvi joomle sem posodobil še datoteko htaccess.txt, zraven tega pa sem vsebino iz robots.txt.dist prekopiral v robots.txt, vendar stran še vedno ne deluje. Je potrebno spremeniti nastavitve še v configuration.php?
Prosim za pomoč.
Lep pozdrav,
Mitja
Joomlo 2.5.17 sem posodobil na Joomlo 3.4. Posodobitev je potekala brez težav, težava pa se je pojavila, ker ne morem naložiti spletne strani (spletna stran je bela, brez obvestila o napaki). Dostop do backend joomle imam, vendar ne morem shranjevati sprememb (npr. gesla uporabnikov, spremembe v člankih, ...). Po posodobitvi joomle sem posodobil še datoteko htaccess.txt, zraven tega pa sem vsebino iz robots.txt.dist prekopiral v robots.txt, vendar stran še vedno ne deluje. Je potrebno spremeniti nastavitve še v configuration.php?
Prosim za pomoč.
Lep pozdrav,
Mitja
dukedl ::
najprej si nared backup.
pol pa poglej /administrator/components/com_admin/script.php in sicer maš notr fajle, ki bi jih bilo potrebno izbrisati po posodobitvi, pa se mogoče niso
funkcija deleteUnexistingFiles() in spodaj še mape
mogoče je v tem problem..vsaj ko sm jz delal upgrejd sm pobrisal te fajle in je kr naenkrat začelo delati bp
backup vseh fajlov pa nujno, predn greš karkoli brisat.
pol pa poglej /administrator/components/com_admin/script.php in sicer maš notr fajle, ki bi jih bilo potrebno izbrisati po posodobitvi, pa se mogoče niso
funkcija deleteUnexistingFiles() in spodaj še mape
mogoče je v tem problem..vsaj ko sm jz delal upgrejd sm pobrisal te fajle in je kr naenkrat začelo delati bp
backup vseh fajlov pa nujno, predn greš karkoli brisat.
lp dukedl
neoserv ::
Kako si pa posodobil Joomlo? V Joomli sami ali preko kakšnega zunanjega programa (Softaculous)?
V Joomli je ponavadi v administraciji treba klikniti "Fix database" po tem, ko opraviš nadgradnjo, sicer se
dogajajo take neprilike, kot jih sedaj opisuješ.
Če imaš v redu ponudnika gostovanja, bo verjetno res najbolje restavrirati stran iz rezervnih kopij in
poizkusiti ponovno.
V Joomli je ponavadi v administraciji treba klikniti "Fix database" po tem, ko opraviš nadgradnjo, sicer se
dogajajo take neprilike, kot jih sedaj opisuješ.
Če imaš v redu ponudnika gostovanja, bo verjetno res najbolje restavrirati stran iz rezervnih kopij in
poizkusiti ponovno.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nadgradnja PHPOddelek: Izdelava spletišč | 2428 (2017) | c3p0 |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14297 (10151) | betmen |
» | joomla - obnovitev straniOddelek: Izdelava spletišč | 1093 (905) | levaky |
» | Je izdelava web strani na podlagi joomle sprejemljiva?Oddelek: Izdelava spletišč | 3242 (2375) | _Beast |
» | JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 4315 (4315) | _Beast |