» »

Nedosegljiva spletna stran po posodobitvi Joomle

Nedosegljiva spletna stran po posodobitvi Joomle

atair ::

Pozdravljeni.
Joomlo 2.5.17 sem posodobil na Joomlo 3.4. Posodobitev je potekala brez težav, težava pa se je pojavila, ker ne morem naložiti spletne strani (spletna stran je bela, brez obvestila o napaki). Dostop do backend joomle imam, vendar ne morem shranjevati sprememb (npr. gesla uporabnikov, spremembe v člankih, ...). Po posodobitvi joomle sem posodobil še datoteko htaccess.txt, zraven tega pa sem vsebino iz robots.txt.dist prekopiral v robots.txt, vendar stran še vedno ne deluje. Je potrebno spremeniti nastavitve še v configuration.php?
Prosim za pomoč.
Lep pozdrav,
Mitja

dukedl ::

najprej si nared backup.
pol pa poglej /administrator/components/com_admin/script.php in sicer maš notr fajle, ki bi jih bilo potrebno izbrisati po posodobitvi, pa se mogoče niso

funkcija deleteUnexistingFiles() in spodaj še mape
mogoče je v tem problem..vsaj ko sm jz delal upgrejd sm pobrisal te fajle in je kr naenkrat začelo delati bp

backup vseh fajlov pa nujno, predn greš karkoli brisat.
lp dukedl

neoserv ::

Kako si pa posodobil Joomlo? V Joomli sami ali preko kakšnega zunanjega programa (Softaculous)?

V Joomli je ponavadi v administraciji treba klikniti "Fix database" po tem, ko opraviš nadgradnjo, sicer se
dogajajo take neprilike, kot jih sedaj opisuješ.

Če imaš v redu ponudnika gostovanja, bo verjetno res najbolje restavrirati stran iz rezervnih kopij in
poizkusiti ponovno.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nadgradnja PHP

Oddelek: Izdelava spletišč
132427 (2016) c3p0
»

joomla (strani: 1 2 )

6514297 (10151) betmen
»

joomla - obnovitev strani

51093 (905) levaky
»

Je izdelava web strani na podlagi joomle sprejemljiva?

293241 (2374) _Beast
»

Joomla

64315 (4315) _Beast

Več podobnih tem