Forum » Kaj kupiti » WD My Clud
WD My Clud
vrossi46 ::
A je dovol samo za filme cukat iz pašnikov in met gor kake slike in glasbo tale WD My Clud?
McClane ::
Če inštaliraš Transmission lahko vlečeš filme iz travnika. Meni deluje čisto ok za torrente, stream filmov po stanovanju na različne naprave ter seveda kot čisto navaden backup. Meni to povsem zadošča.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Če inštaliraš Transmission lahko vlečeš filme iz travnika. Meni deluje čisto ok za torrente, stream filmov po stanovanju na različne naprave ter seveda kot čisto navaden backup. Meni to povsem zadošča.
Se pravi si čisto zadovoljen in zadostuje takim potrebam,ne pa da kupujem neke Synolgy pa Qnap,ali pa neke sestavljene PC-je.
McClane ::
Čisto zadovoljen, ne potrebujem več. Kot sem rekel, gor je Transmission za torrente, streaming deluje, pa še backup fotk, dokumentov in mp3jev je gor. Ne vem, kaj bi sploh lahko pogrešal.
Verjetno kak Synology omogoča več, ampak je tudi cena višja.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Čisto zadovoljen, ne potrebujem več. Kot sem rekel, gor je Transmission za torrente, streaming deluje, pa še backup fotk, dokumentov in mp3jev je gor. Ne vem, kaj bi sploh lahko pogrešal.
Hvala ti za info. in si me prepričal v nakup le tega.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | utorentOddelek: Programska oprema | 1021 (700) | krebs11 |
» | NAS in torrentiOddelek: Pomoč in nasveti | 1786 (1288) | mile |
» | NAS + µtorrentOddelek: Kaj kupiti | 1558 (1253) | fire_3 |
» | FreeNAS - 300MHz CPU - hitrostOddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1124) | maco-maco |
» | NAS za torrenteOddelek: Loža | 3156 (1942) | merilec |