Forum » Omrežja in internet » VPN: Android vs. iOS
VPN: Android vs. iOS
MilanTomic ::
Tale spletna stran ponuja VPN s slovenskim IP naslovom:
http://www.icycafe.net/howto.php
zal deluje le na iOS (iPhone/iPod). Ali pa so razlicne IPSec nastavitve/knjiznice na Android/iOS ali pa VPN streznik preverja ce je odjemalec iOS in ne dovoli Android naprave da se povezejo. Navodil z zgornje povezave mi ni uspelo na Android spraviti da deluje.
Mi lahko kdo prosim pomaga kako te nastavitve na Android spraviti? Rabim kaksen program ki bi VPN strezniku android predstavil kot iOS?
http://www.icycafe.net/howto.php
zal deluje le na iOS (iPhone/iPod). Ali pa so razlicne IPSec nastavitve/knjiznice na Android/iOS ali pa VPN streznik preverja ce je odjemalec iOS in ne dovoli Android naprave da se povezejo. Navodil z zgornje povezave mi ni uspelo na Android spraviti da deluje.
Mi lahko kdo prosim pomaga kako te nastavitve na Android spraviti? Rabim kaksen program ki bi VPN strezniku android predstavil kot iOS?
NoName ::
Po mojem ni ravno point, da se bi odjemalec predstavil kot IOS, temveč zna verjetno issue prej biti v implementaciji IPSec PSK XAauth na samem odjemalcu... Na Androidu 4.4 imam tudi jaz težave z vzpostavitvijo VPN-a z enim servisom... Poskusi s kakim drugim odjemalcem - priporočam uporabo NCP VPN Clienta...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla v Firefox prinaša VPNOddelek: Novice / Brskalniki | 8980 (6929) | Key Quest |
» | Ranljivost v izvedbi VPN v Linuxu in UnixuOddelek: Novice / Varnost | 5776 (4067) | MrStein |
» | Ponudniki VPN za Android množično vohunijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19949 (16918) | roli |
» | Izšel Applov iOS 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24596 (19211) | |
» | Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 31364 (27427) | Bor H |